Superba voleibalista Gabrielle Reece a devenit mamica

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Anul 2008 a adus o veste cat se poate de buna pentru frumoasa Gabrielle Reece. Celebra voleibalista din State i-a daruit sotului ei, Laird Hamilton, o fetita. Micuta s-a nascut in Hawaii si va fi botezata Brody Jo.

Brody nu este primul copil al celor doi, Gabrielle si Laird avand inca o fetita, Reece Viola, in varsta de patru ani. „Reece se crede buricul pamantului dar, acum, cu venirea surorii ei, lucrurile se vor cam schimba. Dar este minunat, cele doua fetite se vor intelege de minune”, a declarat Laird Hamilton, citat de People. De altfel, surferul mai are inca o fiica, in varsta de 12 ani, rezultata dintr-o casnicie anterioara.

Gabrielle Reece s-a nascut pe data de 6 ianuarie 1970, in orasul La Jolla din California. La doar sapte ani, era extrem de inalta pentru varsta ei, motiv pentru care mama ? tatal ei murise pe cand Gabrielle avea doar 5 ani – a indemnat-o sa faca sport. A facut parte din echipele de baschet si de volei ale liceului si a obtinut o bursa sportiva la Universitatea de Stat din Florida pentru performantele ei. In paralel cu voleiul profesionist, a inceput, in 1989, colaborarea cu agentia de modelling Ford, din New York. Cu un corp de invidiat, a fost inclusa, in acelasi an, in topul celor mai frumoase cinci femei din lume. In 1993, a devenit prima sportiva din lume care a incheiat un contract cu compania Nike si a inceput sa apara in reclamele TV destinate brandului. De asemenea, a fost gazda unei emisiuni sportive marca MTV, intre 1993 si 1996. In 1995, a aparut in show-ul „The Extremists”. Cariera ei a luat o intorsatura aparte in ianuarie 2001, cand a pozat nud pentru Playboy. Cu Laird Hamilton, pe care l-a cunoscut in 1996, s-a maritat pe data de 30 noiembrie 1997.

spot_imgspot_img