Un student s-a aruncat de pe cladirea Facultatatii de Electrotehnica din Timisoara, chiar intre colegii sai

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Scene teribile si studenti ingroziti! Un tanar din Timisoara s-a aruncat de pe cladirea Facultatatii de Electrotehnica direct intre studentii care erau iesiti pe aleile din gradina scolii, informeaza, miercuri, agenda.ro.

Baiatul de 22 de ani a aterizat direct pe cimentul din curtea interioara. Trupul i s-a zdrobit de asfalt, iar studentii aflati in preajma au fost stropiti cu sange. Acestia au suferit un soc. O fata chiar a lesinat.

Lucian Bartos, baiatul care si-a pus capat zilelor avea 22 de ani si era din Oradea. S-a urcat pe cladirea facultatii, de pe bulevardul Mihai Viteazul, la etajul cinci si a sarit in gol. Nimeni nu intelege ce s-a intamplat si ce anume l-a impins la un asemenea gest. Politistii au inceput cercetarile. In buzunarele baiatului au gasit toate actele si carnetul de student in anul II la Facultatea de Matematica a Universitatii de Vest din Timisoara, precum si niste bani.

Studentul care si-a luat viata avea patru restante de anul trecut, iar in sesiunea de iarna nu a trecut pe la scoala, spun profesorii lui. Astfel a mai adunat sase.

spot_imgspot_img