​Coldplay amână o serie de concerte. Chris Martin are „o serioasă infecție pulmonară”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Trupa britanică Coldplay și-a anulat opt concerte în Brazilia, după ce solistul formației, Chris Martin, în vârstă de 45 de ani, a fost diagonisticat cu o „ serioasă infecție pulmonară”, fiind sub stricta supraveghere a doctorilor, relatează BBC și The Guardian.

Chris Martin, solistul trupei ColdplayFoto: Bruna Prado / AP / Profimedia

Trupa Coldplay a fost nevoită să își amâne concertele pe care ar fi trebuit să le susțină la Rio de Janeiro și Sao Paolo în cadrul turneului mondial ”Music of the Spheres” pentru anul viitor deoarece Chris Martin trebuie să se odihnească timp de trei săptămâni după ce a contractat infecția pulmonară.

„Tuturor celor din Brazilia care așteptau cu nerăbdare aceste concerte, ne pare extrem de rău pentru orice dezamăgire și inconvenient și suntem foarte recunoscători pentru înțelegerea voastră în această perioadă dificilă în care trebuie să acordăm prioritate sănătății lui Chris”, a scris trupa britanică pe contul de Twitter.

„Suntem optimiști că Chris își va reveni la o stare de sănătate bună după pauza medicală prescrisă și așteptăm cu nerăbdare să reluăm turneul în curând”, se mai arată în mesajul de pe rețeaua de socializare.

Formația Coldplay este în plin turneu mondial, care a început în martie 2022 și trebuie să se încheie în iulie 2023.

Următorul concert pe care Coldplay ar trebui să-l susțină este program pe 25 octombrie în Argentina.

spot_imgspot_img