11 idei de articole pentru un blog

idei de articole pentru un blog

În articolul de astăzi vă voi prezenta 10 idei de articole pentru blog după care să îți construiești un plan editorial atunci când ești în pană de idei.

 1. Scrie despre o poveste amuzantă din RATB.
 2. Fă o listă cu cele mai căutate cuvinte cheie de pe blogul tău și, pornind de acolo, scrie alte articole pe aceeași temă și lasă link către articolul deja accesat. Vei face content, dar te va ajuta și la SEO.
 3. Fă un review unui produs sau unui serviciu pe care l-ai cumpărat/testat în ultimul timp.
 4. Scrie despre filmele sau serialele care îți plac. Vei oferi informații valoroase cititorilor, dar în același timp îi vei ajuta să te cunoască mai bine.
 5. Publică o listă cu top 10 locații pe care vrei să le vizitezi. Poți face chiar și liste separate în funcție de țări/orașe.
 6. Scrie despre top aplicații Android pe care le folosești. iar pentru inspirație, poți consulta chiar și site-ul Gadgetel.ro deoarece acesta are majoritatea conținutului axat pe Android și telefoane mobile.
 7. Pe principiul de mai sus, scrie un articol despre top 10 tări/orașe pe care vrei să le vizitezi în viața asta.
 8. Fă un infografic și publică-l pe blog. Din trendurile din ultimul timp, infograficele sunt materiale foarte share-uibile și ai toate șansele să faci foarte mult trafic cu acesta.
 9. Publică un Guest Post. Guest post-ul este un artiol scris de un alt blogger pe blogul tău. Puteți alege de comun acord subiectele despre care poate scrie sau să-i lași libertate deplină. De asemenea, poți invita și un prieten să scrie ceva pe blogul tău.
 10. Scrie despre ce te-a determinat să-ți faci un blog și care au fost piedicile de care te-ai lovit la început. Sunt mulți oameni care doresc să-și facă un blog, dar nu au curajul să se aventureze în asta.
 11. Publică o listă cu articole de pe blogul tău pe care vrei să le citească cititorii fideli. Pot fi cele pe care le consideri tu cele mai bune articole sau cele prin care crezi tu că cititorii te pot cunoaște mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *