3 idei de mobilier horeca pentru lobby-ul hotelului tau

Atunci cand se gandesc la mobilierul dintr-un hotel, atat patronii si angajatii acestuia, cat si clientii iau in calcul in primul rand obiectele din camere, fie ca vorbim despre paturi, scaune, birouri sau dulapuri. Totusi, exista si alte articole care intra in aceasta categorie si care au o importanta cel putin la fel de mare, chiar daca la prima vedere poate nu iti dai seama. Este vorba despre ceea ce numim generic mobilier horeca, adica totalitatea obiectelor de mobilier din lobby-ul, restaurantul si barul unui hotel.

In acest articol, ne vom referi cu precadere la obiectele de mobilier horeca pe care le regasesti in holul unui astfel de stabiliment, mai exact in jurul receptiei. Cu siguranta esti de acord cu expresia conform careia “prima impresie conteaza”, iar acest lucru se aplica de minune in cazul de fata. Obiectele de mobilier horeca din lobby sunt primele pe care le observa turistii care vin sa se cazeze intr-un hotel si pe care, de obicei, se asaza asteptand sa fie gata camera. Tot aici, ei pot servi o cafea sau o gustare rapida, precum un croissant, care sa ii revitalizeze dupa drum.

Tocmai din acest motiv, mobilierul horeca din lobby trebuie sa fie extrem de confortabil, iar tu, in calitate de patron de hotel, nu trebuie sa faci rabat la calitate sau sa te gandesti sa investesti exclusiv in aspectul camerelor. Din acest motiv, iti prezentam in continuare cateva produse din oferta AlbertaCasa, magazinul tau de mobila din lemn masiv si canapele extensibile de inalta calitate, care de curand s-a orientat si catre mobilier horeca, intelegand importanta acestui sector (HoReCa vine de la hoteluri, restaurante, cafenele):

1. Fotoliu fix Croisette, culoarea Gri petrol

Lucrat in mare parte manual, acest fotoliu aduce aminte de riviera franceza si de Festivalul de Film de la Cannes, nu doar prin denumire, ci mai ales prin eleganta. Realizat pe structura din metal si lemn, acest obiect de mobilier horeca are un aer clasic si este pe cat de confortabil, pe atat de luxos si sofisticat. In ciuda numelui, fotoliul este produs in Romania, insa calitatea sa este una la standarde internationale.

2. Canapea fixa Chesterfield Clasic, culoarea Mov

Modelul Chesterfield este atemporal, fapt care il face ideal pe post de mobilier horeca, in lobby-ul unui hotel de lux. Datorita elegantei sale si a nuantei de mov extrem de intense, aceasta canapea va fi punctul central de atractie, de pe care turistii nu vor mai vrea sa se ridice. Totusi, pentru a nu o strica, aceasta canapea Chesterfield Clasic trebuie curatata exclusiv cu detergenti speciali pentru tapiterie si nu cu substante chimice, precum solventii organici.

3. Masa de cafea Owen

Nu in ultimul rand, masuta de cafea Owen reprezinta o aditie perfecta la mobilierul horeca, avand un design modern. Realizata din materiale de calitate superioara, aceasta masuta are un blat rotund din lemn si o baza din otel, vopsita in auriu, insa care la cerere poate fi vopsita si in alte nuante. Blatul acestei masute poate fi realizat din MDF furniruit (de 20 de milimetri grosime).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *