3 lucruri interesante despre industria de gaming online din România

0

Industria de gaming este un sector în continuă dezvoltare în România. Sunt extrem de mulți tineri pasionați, iar numărul lor crește pe zi ce trece. Pentru aceștia jocurile online reprezintă mai mult decât o simplă activitate de weekend. Producătorii și platformele care găzduiesc acest tip de activitate online fac zeci de mii de lei anual, fiind o nișă în continuă dezvoltare și ascensiune. Sectorul de gaming în România devine o investiție din ce în ce mai râvnită, având niște rezultate extrem de apreciate de oamenii din industrie sau cei interesați de subiect. 

Vezi AICI 3 lucruri interesante despre această industrie despre care poate nu ai auzit până acum:

Jucătorii de jocuri video sunt atrași și de jocurile de noroc

Există chiar câteva studii care demonstrează că cei care joacă constant jocuri video vor fi mai atrași de zona de jocuri de noroc și tot ce ține de latura asta. Jocurile video pot deschide apetitul pentru orice fel de activitate ce devine adicție, astfel că pariurile și jocurile de noroc pot intra rapid printre activitățile de zi cu zi ale jucătorilor. Pentru cei ce caută un bonus la cazino, DeluxeCazinoBonus.ro este destianția ideală, îmbinând cu brio latura de online gaming cu cea de jocuri de noroc.

Poate fi o sursă excelentă de venit 

Un lucru care nu este știut de toată lumea este faptul că jucătorii pot chiar să producă bani jucându-se. Cum? Ei bine, dacă fac streaming live pe diverse platforme online, cum ar fi Youtube, pot aduna sume bune. Aceste sume pot varia în funcție de numărul de urmăritori. Pentru mulți poate părea ca un vis împlinit, pentru că fac ceva ce le face plăcere și își câștigă și existența în același timp, fără să facă vreun efort suplimentar. Jucătorii cunoscuți au adunat deja comunități largi de oameni care îi urmăresc constant și pentru care creează conținut aproape zilnic. 

Există peste 100 de studiouri românești de jocuri video

Deși nu este prima țară din această industrie, România a dezvoltat destul de mult această ramură. La momentul actual există peste 100 de studiouri românești de jocuri video, printre cele mai cunoscute se numără: Ubisoft România, Gameloft, Electronic Arts și Playtika. Dezvoltatorii de jocuri încearcă să facă performanță la cel mai nivel și să aducă la noi, toate noutățile tehnologice de pe piață. Se lucrează constant la crearea unor jocuri interactive și complexe care să poată satisface nevoile consumatorilor cât mai bine. Perioada pandemică a ajutat mult la creșterea acestui sector, care a rămas destul de accesat chiar și de la atenuarea restricțiilor majore. 

Așadar, acestea au fost lucrurile interesante despre industria de gaming din România. Este unul dintre multele sectoare ce s-au dezvoltat semnificativ în ultimii ani, proces accelerat în special de pandemia și creșterea timpului petrecut în casă. Cu toate acestea, consumatorii au rămas în continuare fideli și consumă în continuare acest gen de conținut, cu precădere oamenii care fac asta deja de câțiva ani și au construit o comunitate în jurul lor sau fac parte dintr-o comunitate. 

Sursă foto: unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *