De ce branding-ul este atat de important in marketing!

0
servicii branding

Oamenii se confunda adesea intre marketing si branding si presupun ca sunt unul si acelasi lucru. Desi pornesc de la trunchiul aceluiasi copac, se sprijina pe ramuri diferite. Daca doresti sa-ti incepi propria afacere sau vrei sa cresti notorietatea marcii, acest articol este pentru tine. Afla diferentele dintre branding si marketing, dar si de ce ai nevoie de una pentru a o consolida pe cealalta. Daca iti dezvolti clientela si dezvolti notorietatea marcii tale este una dintre prioritatile tale de top in acest moment, continua sa citesti si sa intri in esentialul relatiei dintre branding si marketing.

In primul rand, pentru a evita orice confuzie, sa clarificam lucrurile si sa aflam de ce sa apelezi la servicii branding.

Ce este Branding-ul?

Brandingul implica dezvoltarea si implementarea unui numar de caracteristici identificabile in afacerea ta, astfel incat consumatorii sa se poata asocia cu afacerea ta. Branding-ul creste recunoasterea produselor si serviciilor in randul consumatorilor tai, oferindu-ti astfel un avantaj competitiv pe piata.

Creezi o punte intre produsele tale si clientul tau ideal pentru a scurta calatoria cumparatorului pentru a-ti alege produsele fara nicio ezitare. Branding-ul este vital pentru campaniile tale de marketing. Te ajuta sa definesti modul in care doresti sa fii perceput de clientii tai. Cuprinzand de obicei un nume de marca, slogan, logo sau simbol, design si idei, brandingul se refera, de asemenea, la valorile de baza ale companiei si la experienta generala pe care o primeste un client atunci cand interactioneaza cu o companie – ca si client, furnizor, social media, adept sau doar un spectator.

Ce este Marketingul?

Marketingul este modul in care ii comunici publicului marca, produsele si serviciile pentru a converti clientii potentiali in clienti. Analiza comportamentului consumatorului si managementul comercial al unei companii fac posibila atragerea, dobandirea si pastrarea clientilor, prin loialitatea marcii, prin satisfacerea nevoilor si dorintelor consumatorilor. Marketingul este executia tangibila a marcii tale pentru a construi angajamentul si a stimula vanzarile.

Branding-ul iti imbunatateste practicile de marketing

Definitia branding-ului descrisa mai sus arata ca branding-ul este mult mai mult decat un logo si un slogan al companiei. Si acest lucru este adevarat. Brandul tau ar trebui sa lase o imagine pozitiva a afacerii tale atunci cand consumatorii se gandesc la produsele sau serviciile tale. Aceasta perceptie creste, de asemenea, valoarea companiei si creste recunoasterea companiei in randul consumatorilor tai. Un brand trebuie sa aiba un impact emotional asupra unui consumator. Bazandu-ne pe aceste 3 puncte: notorietate, emotie si control, permite unui brand sa ajunga la consumatori la un nivel mai personal. Scopul este de a se asigura ca produsele si serviciile unei companii vor fi rezultatul unei alegeri evidente, automate sau chiar implicite pentru consumator.

Daca ai nevoie de servicii pentru brandul tau contacteaza-ne chiar acum pe site-ul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *