3 Motive pentru care ar trebui sa folosesti un acumulator extern

acumulator extern

Foarte multe persoane asteapta pana e prea tarziu pentru a cumpara un acumulator extern sau asteapta sa gaseasca cea mai buna baterie externa la un pret mult mai mic decat ar trebui sa coste.

Adevarul este ca pentru a primi calitate trebuie sa investesti si niste bani, astfel, orice site de tehnologie iti va spune ca o baterie externa buna nu trebuie sa coste 50 RON si cel mai probabil pretul depaseste 100-150 RON. Dar asta e bine, inseamna ca la o eventuala reducere poate scadea sub 100 si iti va oferi calitate.

Iata trei motive foarte bune pentru care trebuie sa iti cumperi si tu o baterie externa:

Bateriile externe sunt perfecte pentru calatorit

Atunci cand calatoresti esti tot timpul pe fuga si n-ai timp sa stai legat de o priza pentru a-ti incarca telefonul.

Sunt sigur ca de multe ori ti s-a intamplat sa ajungi la un restaurant si sa vrei sa iti incarci telefonul si sa nici nu gasesti o priza libera sau sa fie prea departe si sa nu ai incredere sa lasi telefonul mobil acolo. Ei bine, cu un acumulator extern de peste 8000 mAh cu siguranta nu mai aveai problema asta deoarece reuseste sa incarce majoritatea telefoanelor de cel putin 2-3 ori.

Acumulatoarele externe iti ofera libertate

Desi este o afirmatie foarte indrazneata, acestea nu sunt folosite doar pentru telefoane. Poti incarca cu un acumulator extern si alte device-uri precum o boxa portabila, castile bluetooth, poti alimenta chiar si un HDD extern pentru a-l conecta la telefon.

Iar ca libertate iti permiti sa faci vloguri in vacanta si o gramada de fotografii fara a tine telefonul in buzunar de frica faptului ca vei ramane fara baterie.

Te poate scoate din incurcatura

Uneori te trezesti intr-o situatie din care telefonul tau te poate scoate foarte usor, dar daca nu mai are baterie nu o poate face. Spre exemplu, te afli intr-un oras nou si vrei sa cauti pe google aplicatii taxi sau sa suni la o companie de taxi deoarece nu gasesti nici un taximetrist pe strada.

Desigur, poti cere telefonul unui strain sau sa rogi pe cineva sa sune pentru tine, dar prin simplul fapt ca ai fi putut conecta telefonul la o baterie si sa-l incarci 4-5% pentru a instala o aplicatie sau pentru a suna te putea salve din prima.

In concluzie, o baterie externa te poate scoate din multe incurcaturi si iti poate oferi exact libertatea pe care o cauti atunci cand decizi sa pleci intr-o calatorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *