3 pardoseli de terasa pentru aceasta primăvară

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

 

În curând primăvara își va reintră în drepturile depline, iar temperaturile vor începe să crească din ce în ce mai mult. Este momentul în care vei începe să iei în considerare să petreci cât mai mult timp afară. Acest lucru nu poate însemna altceva decât să începi să conturezi un plan pentru a amenaja spațiul exterior astfel încât să fie confortabil și să îți ofere posibilitatea de a te relaxa după bunul tău plac.

Indiferent dacă dorești să amenajezi un spațiu de relaxare în grădina, un foișor sau chiar spațiul din zona pisicinei, un element foarte important este să alegi o pardoseală de terasa potrivită.

O podea pentru exterior trebuie să aibă capacitatea de a rezistă excelent la schimbările de temperatura,  dar și la condițiile pe care le-ar putea experimenta de-a lungul timpului. Cu siguranță, îți dorești ca deck-ul pentru terasă să fie rezistent și durabil. Însă, pe piață există atât de multe opțiuni în materie de deck pentru terasă încât poate să fie dificil să faci alegerea cea mai corectă. Pentru a veni în întâmpinarea necesităților tale și să îți oferim un răspuns în ceea ce privește alegerea unei podele potrivite, Decolandia.ro îți sugerează trei tipuri de pardoseli pe care să le consideri.

 

Deck WPC

 

Deck-ul WPC este o soluție optimă pentru amenajarea teraselor exterioare indiferent dacă vorbim despre un stil clasic sau modern. Deoarece podelele pentru exterior sunt elemente de confort și rafinament, alegând această soluție de amenajări, cu siguranță nu vei avea nici un motiv pentru care să nu îl găsești potrivit pentru amenajările exterioare.

Deck-ul WPC este un material compozit ce îmbină lemnul cu materiale plastice, aspect care îi asigura o rezistență excelență la factorii externi. Poate să fie utilizat cu succes inclusiv pentru a încadra piscină din curtea interioară deoarece are o rezistență excelență la umiditate. Este un material trainic care și-a câștigat popularitatea datorită durabilității și întreținerii ușoare.

 

Pardoseli din lemn termotratat

 

Lemnul este un material care este apreciat atât pentru amenajarea interiorului cât și al exteriorului. Însă, atunci când vine vorba despre spațiul exterior este esențial să alegi deck  din lemn termotratat,  care prin intermediul tehnologiilor de ultima generație, sunt tratate împotriva razelor UV, variațiilor de temperatura, atacului dăunătorilor și nu numai. Lemnul tratat pentru exterior reprezintă o soluție excelență mai ales dacă urmează să îl folosești pentru o terasă acoperită.

Frumusețea inconfundabilă a lemnului va completă în mod armonios spațiul exterior și vei putea să creezi un design aliniat cu mediul, care este în tendințe în acest an.

 

Ultima inovație în materie de dușumele de exterior: Magent de la Cube

 

Deck-ul Magnet de la Cube este special făcută pentru omul modern. Deck-ul compozit este durabil  și cu aspect atractiv, în timp ce sistemul de montare economisește timp. Prin modul de îmbinare a plăcilor dispar rosturile, astfel întreținerea este mult mai ușoară. În plus, dacă ați pierdut o moneda, o veți găsi pe podea, nu va cade între rosturi, așa cum se întâmplă cu unele pardoseli convenționale. Doamnele nu mai riscă să rupă tocul cui. Atâtea avantaje într-un singur  model de deck!

Pe termen lung, întreținerea este facilă. S-a deteriorat o placă? O poți schimbă rapid grație sistemului de magneți.

Pe scurt: o pardoseală de terasă inventivă, durabilă și elegantă. O găsiți la Decolandia.ro.

La fel și restul recomandărilor. Spor la amenajări!

 

 

spot_imgspot_img