Scurt ghid de initiere in aromaterapie

Aromaterapia ne arata cum sa folosim uleiurile esentiale naturale in scopuri terapeutice.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit plantele ca remediu pentru a vindeca rani ale corpului sau ale sufletului. Puterea lor s-a dovedit a fi uimitoare, iar intoarcerea la natura, prin terapii complementare precum aromaterapia este astazi o reactie absolut fireasca.

Aromaterapia ne ajuta sa regasim echilibrul de care avem nevoie zilnic si sa ne bucuram de o stare interioara de bine. Ea poate fi folosita de catre oricine, insa nu poate fi folosita oricum, ci in mod responsabil si informat.

In continuare, Zenix.ro iti dezvaluie pas cu pas tot ce trebuie sa stii despre utilizarea difuzoarelor de aroma, aceasta fiind cea mai simpla si mai la indemana metoda de aromaterapie.

Bucura-te de beneficiile aromaterapiei folosind un difuzor de aromaterapie Zenix si uleiuri esentiale!

Cateva picaturi de ulei esential folosite in difuzorul de aromaterapie Zenix aduc dublu beneficiu: creeaza o atmosfera placuta si actioneaza direct asupra emotiilor noastre.

Pentru un efect maxim, este important cum alegi difuzorul de aroma si uleiurile esentiale pe care le folosesti.

Cum functioneaza difuzoarele de aromaterapie?

Difuzoarele de aromaterapie improspateaza in mod natural aerul dintr-o incapere difuzand un miros placut, in functie de tipul de ulei ales.

Aceste aparate folosite in aromaterapie pot fi gasite sub denumiri variate – aparate de aromaterapie, difuzoare de uleiuri esentiale, diffusere. Ele sunt disponibile intr-o varietate de modele, cu design care se potriveste perfect in decor – fie ca le folosesti pentru casa (dormitor, living), pentru birou sau pentru spatii special amenajate (cabinet medicale, sala de yoga, clinica spa, saloan make-up).

Dincolo de aspect, insa, pentru a te asigura ca folosesti cel mai bun difuzor sunt importante caracteristicile acestuia.

Mecanismul de utilizare al acestor aparate este simplu – aparatul are un rezervor special in care se pun apa si cateva picaturi din uleiul esential preferat. Functionarea poate fi reglata in functie de preferinte, oprirea fiind automata la epuizarea apei din aparat.

Ce fel de difuzor de aromaterapie ar trebui sa alegi?

In alegerea difuzorului te poti ghida dupa specificatiile acestuia – capacitate, materialul din care este realizat, tehnologie si durata de functionare, dimensiuni si design.

Capacitatea rezervorului difuzorului, de exemplu, trebuie sa fie aleasa astfel incat sa faca fata spatiului in care este folosit.

Recomandari:

  • Difuzor aromaterapie Zenix – 300 ml Are o durata de functionare de pana la 16 ore, timer (1, 3, 6 ore sau continuu) si oprire automata la epuizarea apei din aparat. Recomandat pentru spatii de pana la 30 mp.
  • Difuzor aromaterapie Zenix  – 550 ml Are o durata de functionare de peste 17 ore, timer (1, 3, 6 ore sau continuu) si oprire automata la epuizarea apei din aparat. Recomandat pentru spatii de pana la 45 mp.

Beneficiile uleiurilor esentiale te pot insoti oriunde!

In functie de proprietatile lor, uleiurile ne relaxeaza, ne calmeaza, ne energizeaza. Pentru a te bucura de beneficiilor lor oricand doresti, poti folosi accesorii pentru difuzarea uleiurilor esentiale, precum bratara-difuzor Zenix sau difuzorul auto Zenix.

Recomandari:

  • Bratara de aromaterapie Zenix Este un difuzor portabil incorporat intr-un accesoriu elegant care iti permite sa te bucuri oricand doresti de beneficiile uleiurilor esentiale preferate.
  • Difuzorul auto Zenix Este un difuzor special pentru masina cu sistem de prindere in grila de ventilatie, ideal pentru folosirea uleiurilor esentiale preferate in timpul condusului.

Terapia cu arome poate face parte din stilul tau de viata oricand doresti, iar aromele alese in functie de propietati iti pot deveni aliati in mentinerea starii de bine si echilibrului absolut firesc de care ar trebui sa ne putem bucura permenent, acasa, la serviciu, in trafic sau in timpul liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *