4 moduri în care poţi purta ciocatele de vară cu găuri

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Încălţămintea ta te reprezintă întotdeauna. Este important să alegi să porţi ceea ce te face să te simţi bine zilnic. Poţi să construieşti ţinute speciale, atunci când alegi pantofi şi ghete sau ciocate de calitate. Raxela îţi oferă multiple opţiuni de încălţăminte frumoasă şi deosebită. Poţi cumpăra ciocate de vară şi ghete cu design deosebit, pantofi coloraţi şi cu tocuri speciale.

Iată 4 moduri în care poţi purta ciocatele de vară cu găuri:

1. Poţi purta ciocatele de vară cu rochii ample, stil boho

Ciocatele sunt un stil de încălţăminte foarte comodă. Ele sunt atractive şi reuşesc să ridice imediat imaginea oricărui tip de outfit. La Raxela poţi descoperi ciocate speciale pentru vară, care au găuri decorative. Construcţia lor îţi va permite purtarea în perioadele cu temperatură mare. Le poţi combina uşor cu o rochie de vară, amplă, în stil boho. Poţi să descoperi frumuseţea acestui stil şi să completezi ţinuta cu geantă din material textil sau piele întoarsă, cu franjuri. Ciocatele vor face totul să arate foarte interesant. Vei atrage privirile de oricâte ori vei alege să porţi ciocatele de vară în această combinaţie.

2. Poţi construi un outfit interesant prin folosirea ciocatelor în combinaţie cu blugi scurţi şi cu o cămaşă albă largă

Ciocatele sunt foarte des purtate alături de blugi. Poţi alege să porţi vara blugi scurţi şi o cămaşă albă largă. De asemenea, poţi adăuga şi o pălărie de vară cu borurile mari. Vei putea scoate foarte mult în evidenţă ciocatele de vară în această ţinută deosebită.

3. Ciocatele de vară pot să fie folosite cu fustă colorată şi tricou alb scurt

Un alt tip de outfit, este cel în care combini fustele colorate cu ciocatele de vară. Pentru a completa totul, alege să foloseşti un tricou alb cropp. Astfel, te vei bucura de o imagine tinerească, feminină şi atractivă.

4. Ciocatele de vară sunt perfecte pentru ţinutele de festival

Orice tip de ţinută de festival este perfectă pentru utilizarea unor ciocate. Alege să foloseşti ciocate de vară cu haine inedite, asimetrice, cu franjuri sau motive florale, cu ţinute albe sau total colorate. Te vei bucura de încălţăminte de calitate şi foarte comodă, la Raxela. De aici poţi alege ciocatele tale preferate pentru vară. Ele pot să fie purtate cu rochii, pantaloni, blugi, fuste scurte şi lungi, etc. Vei putea să construieşti orice imagine doreşti. Atunci când te îmbraci şi te încalţi conform stilului tău unic, te simţi bine şi eşti mereu în centrul atenţiei. Poţi descoperi o multitudine de variante de ghete, pantofi sau sandale de vară, care să se potrivească aspectului pe care vrei să îl defineşti.

spot_imgspot_img