4 motive pentru care sa folosesti generatoare de curent diesel

Generatoarele diesel sunt instalate si cumparate de un numar tot mai mare de proprietari de case precum si de un numar mare de proprietari de afaceri. Cu toate acestea sunt inca numeroase persoane care se intreaba de ce trebuie sa cumpere un generator curent diesel. Iti oferim mai multe motive pentru care sa iei in calcul generatoarele pe motorina.

Un generator curent diesel functioneaza in cateva secunde

Marele avantaj al unui generator de curent diesel standby este ca atunci cand este conectat la un comutator de transfer automat, va incepe sa functioneze imediat ce panoul detecteaza defectiuni in retea. Prin urmare nu ai nevoie de actiuni complicate sau de pornirea manuala, nivelul de perturbare fiind mentinut la minimum.

Cu ajutorul acestor generatoare esti mai linistit cu privire la penele de curent

Atunci cand ai generatoare diesel vei sta mai linsitit in ceea ce priveste problemele ce pot aparea cu curentul electric. Nimeni nu vrea sa experimenteze dificultatile care vin la pachet cu o intrerupere a energiei electrice, iar cu un generator vei avea un sistem instalat pe proprietate, indiferent de tipul acesteia, care iti va oferi curent atunci cand ai nevoie.

Fara scaderi costisitoare de productivitate

In momentul in care are loc o intrerupere de energie electrica, intreprinderile pot sa fie mai mult sau mai putin paralizate pana cand se restabileste alimentarea cu curent electric. Acest lucru se datoreaza faptului ca cele mai multe procese implicate in productia de astazi se bazeaza pe curent electric intr-un fel sau altul. Ulterior, asta inseamna un impact financiar major pentru orice afacere deoarece productivitatea poate scadea dramatic. Acest lucru nu se va intampla daca folosesti generatoare de curent diesel.

Produsele alimentare nu se deterioreaza

Fie ca esti proprietarul unui magazin, al unui restaurant sau al unei cantine, ai o afacere de catering sau doar stai acasa, mancarea trebuie sa ramana in stare buna. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este intreruperea prelungita de curent electric pentru ca nu exista un generator care sa mentina produsele in stare buna. In lipsa unui generator care sa ofere curentul necesar aceste produse se vor strica si le vei pierde. Daca ai un generator instalat, aceasta intra in actiune si congelatoarele, frigiderele si toate aparatele din casa sunt din nou in functiune in cateva secunde.

Pentru o afacere din domeniul alimentatiei publice aceste pierderi pot fi catastrofale mai ales atunci cand este vorba despre o firma mare sau despre stocuri de produse. Nu iti permiti sa iti asumi astfel de riscuri, motiv pentru care trebuie sa alegi cele mai bune generatoare diesel care sa te ajute sa iti mentii afacerea functionala si sa diminuezi pierderile.

Avand in vedere toate aceste aspecte, poti spune ca utilizand un generator de curent electric diesel vei amortiza costurile de achizitionare ale acestui produs, datorita economiilor pe care le faci si datorita faptului ca vei ramane productiv chiar si in momentul in care acest lucru pare imposibil pentru ca este intrerupt curentul electric din diverse motive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *