4 reguli de la specialisti pentru a recapata pasiunea in relatie

Cand intalnim pe cineva si suntem atrasi de acea persoana, facem tot ce ne sta in putere pentru a o castiga. In momentul in care se intampla, facem tot posibilul sa mentinem flacara in viata. Timpul trece, dragostea creste, fiecare intalnire in intimitate este mai intensa … Esti plin de pasiune.

Dar ce se intampla cand relatia ajunge la maturitate? Atunci cand relatia a devenit mai puternica prin crearea de legaturi puternice, este frecvent ca nivelurile frenetice sa scada, in special dupa cresterea parintilor. Usor, aceasta situatie este normala. Tineti cont de aceste sfaturi pentru a evita incheierea rutinei , luati aceste informatii si puteti reinvia pasiunea partenerului.

Poate ca va concentrati atat de mult pe responsabilitati (copii, acasa, munca, familie …) incat nu luati in considerare o alta “responsabilitate”: sa aveti grija de relatia cu partenerul. Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa aflati cauzele acestei situatii si sa lucrati impreuna pentru a relua acea pasiune . Colaboreaza in situatia celuilalt si analizeaza ce se intampla cu tine si de ce.

Sfaturi pentru a recapata pasiunea in relatie

1.Faceti din relatie o prioritate. Gasiti timp pentru a fi singuri de cel putin trei ori pe saptamana. Aceasta ar putea include o intalnire nocturna, o plimbare impreuna, sa va culcati la pat, sa va impartasiti un hobby, sa beti cafea in sufragerie, sa mancati si sa faceti exercitii fizice impreuna sau orice altceva care va permite sa fiti singuri.

2. Creati si mentineti ritualuri de cuplu. Acestea sunt obiceiuri care sunt impartasite intre cei doi si sunt unice pentru fiecare relatie. Un ritual poate fi simplu sau fantastic. Printre exemple se numara sarutarile inainte si cand iesiti din casa, spuneti glume, impartasiti ce ati facut in acea zi, urmariti filme romantice impreuna.

3. Demonstrati in mod regulat si intentionat dorinta. Multi se asteapta sa simta senzualitate inainte de a incepe sexul. Realitatea este ca in diferite momente ale vietii, dorinta sexuala este mai mult sau mai putin resimtita. In loc sa astepti, trebuie sa inveti sa faci ture si sa faci in mod intentionat ceea ce te incurajeaza sa faci acest lucru. In mod ideal, acest lucru ar trebui facut cel putin o data pe saptamana.

4.Flirtati tot timpul. La inceput, toti flirteaza si impartasesc texte si mesaje sexuale, vorbesc si zambesc, flirteaza intre ei incercand sa atraga cuplul tot timpul. Multi se casatoresc si presupun ca flirtul nu mai este necesar, insa aceasta este componenta cheie in readucerea la viata a relatiei. 5.Trebuie sa incercati lucruri noi . Vorbim despre ceea ce ne place si ce ne place. Practica mai mult romantismul. Fii afectiv in mod regulat. Indiferent de ceea ce se face, este vital sa intelegem ca intimitatea in relatiile pe termen lung necesita munca de ambele parti. Atata timp cat voi doi va veti angaja sa lucrati la acest lucru, totul va fi in regula.

Majoritatea sexologilor si terapeutilor sexuali recomanda cresterea numarului de stimuli si actiuni care alimenteaza fantezia, imaginatia si inspiratia fiecarui membru al cuplului in acest sens. Acestia subliniaza ca ar trebui sa incalzim atmosfera vizionand impreuna mai multe filme xxx sau seriale picante decat de obicei , citind un roman erotic, participand la activitati care necesita momente impreuna (baie cu spuma, jocuri intime, masaje, lenjerie sexy).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *