5 dintre cele mai importante trenduri din primavara-vara anului 2022

0

Probabil că te-ai săturat să auzi în fiecare an de tendințele de modă care apar și să tot încerci să ții pasul cu acestea. Ne-am obișnuit ca în fiecare an să auzim ce se poartă pentru a fii in pas cu modă și pentru a concepe cele mai cool outfit-uri,însă nu pe toată lumea avantajează orice este în trend.

De aceea,îți vin în ajutor și îți voi prezenta 5 tendințe care avantajează pe oricine,indiferent de vârstă,de conformația corpului sau de înălțime.

Jacheta varsity,inspirată din cultura americană.

O poți include în ținutele tale primăvară aceasta în zilele răcoroase,te vei simți relaxată și te asigur ca vei întoarce multe priviri. Poartă o jachetă varsity cu o pereche de jeans sau leggings ,cu un top simplu și sneakers.Este un look safe,la modă și poate fii purtat de absolut oricine.

Optează pentru pantalonii largi in locul celor skinny

Ani la rând skinny jeans s-au aflat în recomandările stiliștilor pentru outfit-urile noastre,însă în 2022 trebuie să îi pui de-o parte în favoarea unor pantaloni mai largi. Asortează-i cu un tricou într-o singură culoare și încăltăminte sport pentru a avea un look potrivit pentru o ieșire cu prietenii sau în vacante.

De asemenea,poartă-i cu tocuri înalte la o petrecere cu prietenii.Optează pentru un top încărcat pentru a adăuga un punct de glam ținutei tale. Cu o accesorizare corectă,pantalonii largi sunt făcuți să avantajeze orice tip de siluetă.

Seturile din tricot,ideale pentru zilele călduroase de primăvara/vară

Înainte tricotul era considerat un material potrivit pentru sezonul de toamna/iarnă,dar tendințele sunt într-o continuă schimbare.Seturile formate dintr-un top și pantaloni sunt perfecte pentru orice ieșire și pentru toată lumea.

Rochii diafane

Dacă și tu adori rochiile și ai multe în garderoba ta,atunci este cazul să le porți cu încredere în acest nou sezon .Sunt cele mai feminine articole vestimentare care vor fi un punct de inspirație în acest an. Poartă la birou o rochie simplă dintr-o nuantă pastel cu pantofi cu sport sau cu tocuri,în funcție de preferințe.

Totodata,alege o rochie lungă ,vaporoasă pentru o ieșire la restaurant pe care accesorizează-o cu un make-up discret și vei transmite multă feminitate.

Rochia o găsiți pe https://www.ancah.ro

Încăltămintea cu platformă revine din trecut

Platformele au cucerit podiumurile modei în anii 70 și nu numai,în sezonul de vară din 2022 vor acapara din nou cu o gamă variată de modele.În plus sunt foarte comode și pot fi purtate ușor la aproape orice ținută. Dacă vrei să combini confortul cu eleganța ,platformele sunt alegerea cu care vei da greș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *