Implant cu dinti ficsi rapid si eficient

dinti ficsi

Mentinerea ferma a implantului dentar este cu siguranta cel mai impresionant succes in implantologie. Chiar si daca ai doar cativa dinti, se poate realiza o proteza fixa, care sa indeplineasca toate cerintele estetice si functionale. Implanturile cu dinti ficsi iti dau senzatia ca ai proprii dinti naturali. Poti sa musti, sa mananci orice, sa vorbesti, sa saruti, sa razi fericit, pe scurt, sa te bucuri din nou de viata la maxim. Un alt avantaj important este ca implanturile protejeaza impotriva pierderii osoase. Implanturile sunt adesea singura modalitate de a face proteze permanente fara a sacrifica substanta dentara sanatoasa. De exemplu, langa golurile dentare, exista adesea dinti sanatosi care nu mai trebuie sa fie macinati.

Cu ajutorul celei mai noi tehnologii, clinica stomatologica Dental Privilege te poate ajuta sa obtii dinti ficsi intr-o zi. Spune la revedere protezelor enervante, slabite si obtine o noua calitate a vietii intr-o singura sedinta. Cu un concept de tratament minim invaziv, se pot introduce atat implanturile, cat si protezele fixe intr-o singura zi. Datorita implanturilor moderne cu dinti ficsi, poti fi ajutat sa ai dinti ficsi intr-o singura zi.Aceasta este o restaurare noua si inovatoare care utilizeaza un numar mic de implanturi. Acest lucru le permite stomatologilor sa amplaseze rapid si eficient o arcada completa de dinti. Acest concept necesita doar 4 implanturi pentru un intreg maxilar. Protezele dentare reale sunt apoi atasate pe implanturile introduse anterior.

Cum functioneaza metoda cu dinti ficsi?

Se ancoreaza 4 implanturi in maxilar pentru fiecare rand de dinti. 2 dintre implanturi sunt plasate in zona dintelui frontal si inca 2 in zona dintelui lateral. Cele doua implanturi din spate sunt introduse intr-o pozitie inclinata cu un unghi de pana la 45 de grade. Cu ajutorul unei bare de titan se pot conecta implanturile si astfel ofera stabilitate suplimentara.

Protezele dentare fixe sunt apoi plasate pe aceste implanturi. Aceasta este initial o solutie temporara – si anume un pod de plastic. Dupa o faza de vindecare corespunzatoare, veti primi apoi proteza finala. Metoda de tratament cu dinti ficsi intr-o zi, este un concept relativ nou in implantologia dentara. Implantologia este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu inserarea implanturilor dentare in maxilarul superior si inferior. Un implant este o radacina a dintelui artificial care este de obicei introdusa in maxilar de catre un implantolog sub anestezie locala.

Osul existent trebuie sa aiba un anumit volum. Daca cerintele nu sunt indeplinite, exista diferite metode de formare a osului. Pacientii cu dinti grav deteriorati cauta adesea ajutor imediat de la medicul dentist de incredere. Deoarece de obicei le este frica de stomatolog si, prin urmare, si-au amanat adesea vizita la stomatolog pentru o lunga perioada de timp, ar trebui sa fie ajutati cat mai repede si usor cu un implant cu dinti ficsi.

Afla mai multe informatii despre acest procedeu pe http://dentalprivilege.ro/fast-and-fixed-zambet-nou-in-24-de-ore/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *