5 motive pentru care să îți cumperi o cameră de acțiune în 2020

Camerele de acțiune fac parte din arsenalul oricărui pasionat de sporturi extreme, pentru că oferă un mix util de portabilitate-calitate a imaginilor, fiind capabile să surprindă fiecare moment al unui salt cu parașuta, al unei unei curse de rafting, al unei etape de Enduro Mountain Bike etc Așadar, în anumite condiții, acestea sunt mult mai practice decât camerele foto clasice, oferind posesorilor o mai bună libertate de mișcare, datorită accesoriilor de prindere pe cască, pe piept, pe cadrul bicicletei, pe vârful canoei etc. Mai multe despre utilitatea unei camere foto de acțiune, în rândurile de mai jos: 

De ce să îți cumperi o cameră de acțiune? 

Iată 5 motive mai mult decât solide: 

  1. Aceste device-uri sunt pregătite oricând de acțiune

Până la apariția acestor camere, imaginile din timpul acțiunii nu erau la fel de simplu de surprins. Însă acum suntem cu toții martorii unui boom tehnologic fără precedent, ce și-a făcut simțită prezența chiar și pe acest segment de produse. Astfel, camerele de acțiune sunt pregătite oricând pentru căderi de la înălțime, condiții meteorologice nefavorabile, lupta cu incendiile, dar și pentru o mulțime de alte scenarii extreme, ce merită a fi surprinse la cea mai bună claritate. 


2. Camerele de acțiune sunt cât se poate de portabile

Aceste device-uri sunt atât de mici, încât le poți ține cu o singură mână, atunci când ți-ai uitat acasă selfie stick-ul special pentru camera de acțiune. Însă punctează cel mai bine la capitolul “Portabilitate”, atunci când sunt prinse de o piesă a echipamentului tău, demonstrând faptul că pot fi utilizate și fără a avea mâinile ocupate. Or în cazul unei camere foto de dimensiuni clasice, acest lucru este mai greu de realizat, mai ales în timpul unor activități ce implică extrem de mult dinamism.

3. Camerele de acțiune sunt foarte rezistente la șocuri, apă, praf

Camerele foto-video de acțiune sunt special concepute pentru a trece cu brio testul șocurilor, producătorii acestor device-uri utilizând materiale și tehnologii de top, astfel încât să îți permiți luxul de a le utiliza în cele mai nefavorabile condiții. Mai mult decât atât, camerele de acțiune se comportă foarte bine și la temperaturi, în cazul intemperiilor, precum și în situația altor factori externi, ce pot acționa direct asupra materialelor din care este realizat device-ul respectiv. Pentru a te asigura, însă, că faci cea mai bună decizie de cumpărare, în privința rezistenței unei camere de acțiune, îți recomandăm să citești cu atenție informațiile tehnice prezente pe site. 

4. Calitatea imaginilor este surprinzătoare pentru dimensiunea lor

Chiar dacă o cameră de acțiune nu este mai mare decât jumătatea unui smartphone, opțiunile foto-video ale unui produs de ultimă generație sunt uimitoare. De exemplu, cu ajutorul unei camere de acțiune GoPro poți realiza fotografii în format RAW, sau clipuri în Full-HD sau chiar format 4K. Mai mult decât atât, aceste formate hi-tech ale camerei sunt susținute de o serie întreagă de funcții, perfecte pentru a simplifica întreg procesul de fotografiere-filmare: display tactil, GPS, Wi-Fi, comandă vocală etc

5. Camere de acțiune sunt compatibile cu o mulțime de accesorii

Cele mai bune camere foto de acțiune se bazează pe o mulțime de accesorii, potrivite pentru a oferi suportul necesar, chiar și în cele mai extreme condiții pentru foto-video. Încărcător dual, carcase, filtre, genti și sisteme de prindere dedicate – toate acestea simplifică viața unui amator de senzații tari, atunci când pornește într-o nouă aventură. 

Dacă vrei să îți cumperi un astfel de device în acest an, ține cont de sfaturile mai sus, precum și de gama întreagă de produse de pe net. Preturi bune la camere GoPro se află la un click distanță față de tine, așadar, cumpără chiar acum cel mai bun produs pentru aventurile tale! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *