5 sfaturi despre cum sa salvati o relatie care nu mai merge

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cuplurile se cearta tot timpul si este un lucru firesc chiar si pentru relatiile pe termen lung. Vor exista intotdeauna diferente si dezacorduri, dar exista momente in care se ajunge la un punct in care totul incepe sa se destrame. Acest lucru duce adesea la rupturi devastatoare – dar nu trebuie intotdeauna sa se termine astfel.

Poate fi mai usor de spus decat de facut, dar este intotdeauna important sa aveti putina credinta si sa puneti aceste intrebari: ati facut cu adevarat destule pentru a salva relatia? Ati epuizat toate optiunile posibile pentru a spune ca s-a terminat? Chiar s-a terminat?

Daca sunteti pe cale sa renuntati la relatia dvs., poate ar trebui sa cititi mai intai acest articol si sa vedeti daca tot ceea ce aveti cu prtenerul merita in continuare salvat.

Deci, cum puteti salva o relatie esuata? Iata cateva sfaturi pentru a va salva relatia in lupta si a mentine dragostea vie.

1. Recunoasteti ca s-au facut greseli

Aceasta este probabil cea mai grea, dar cea mai importanta parte a salvarii unei relatii. Recunoasterea faptului ca unul sau chiar amandoi nu ati reusit sa va indepliniti partea, nu este usoara. In momente ca acestea, oamenii tind sa devina incapatanati si sa-si activeze rapid mecanismul de aparare pentru a evita orice vina. Incercati sa lucrati impreuna si incepeti de acolo.

2. Nu neglijati viata sexuala

Sexul este un mod de comunicare, exprimati ce vreti, ce va place? Un joc erotic poate fi un mod bun de a reaprinde flacara pasiunii. Puteti incerca noi practici sexuale, cum ar fi robia, puteti experimenta cu jucarii sexuale, sau puteti incerca sex in trei, daca sunteti un cuplu mai nonconformist. Sa gasiti femei dornice sa impartaseasca aceasta experienta cu dv. este mai simplu ca niciodata. Puteti gasi femei nimfomane iasi, cluj, bucuresti sau in zona in care locuiti.

3. Invatati sa negociati si sa ajungeti la un compromis

Majoritatea motivelor pentru care oamenii se despart pot fi de fapt remediate si rezolvate prin negociere. Sigur, aceasta nu este o relatie de afaceri, dar relatiile romantice urmeaza aceeasi structura a care face orice parteneriat bun sa dureze – comunicarea regulata si deschiderea spre compromis. Vorbiti despre ce trebuie facut, ce puteti face pentru a realiza si ce ar trebui sa nu mai faceti.

4. Stabiliti o „zona de onestitate” si vorbiti despre ceea ce va deranjeaza

Din nou, comunicarea este importanta. Dar comunicarea onesta este mai importanta si poate remedia dramatic o legatura aproape rupta intre doi oameni. Fiind sinceri unii cu altii si comunicandu cum va simtiti cu adevarat poate fi eliberator si, in acelasi timp, va va informa pe amandoi unde ati gresit si ce puteti face pentru a remedia problema.

5. Petreceti un timp linistit si relaxant impreuna

Uneori, trebuie doar sa stati departe de zgomotul vietii de zi cu zi si sa fiti impreuna intr-un loc linistit. Haosul marelui oras ar putea sa oboseasca sau stresul va poate face sa simtiti ca totul este gresit in viata voastra. Relaxati-va, reporniti si faceti-o cu persoana iubita.

spot_imgspot_img