6 accesorii esentiale pentru a merge la sala

accesorii sala

Tot mai multe persoane aleg sa duca o viata sanatoasa, avand grija de dieta lor sau practicand un sport. Pentru a face exercitii fizice puteti alege sa o faceti in aer liber, acasa, sau sa va alaturati unei sali de fitness pentru a putea fi indrumat de un profesionist. In orice caz, este intotdeauna recomandabil sa achizitionati echipamente de baza care sa asigure confortul si siguranta minima.

Gandindu-ne la cei care tocmai s-au inscris la sala sau au nevoie sa reinnoiasca unele dintre elementele pe care le folosesc pentru sport, conde.ro a intocmit intocmit o lista de accesorii esentiale. Elementele de baza, cum ar fi prosoape, suporturi de telefon mobil, bratari de fitness sau sticle de apa reutilizabile care, impreuna cu determinarea si puterea de vointa, nu pot lipsi din vizitele la sala.

Un rucsac. Un rucsac cu buzunare si compartimente diferite poate fi foarte util atunci cand trebuie sa pastram haine umede sau incaltaminte pe care nu vrem sa le amestecam cu restul.

Bratara fitness. Pentru a va atinge obiectivele, este indicat sa va urmariti activitatea fizica si alti parametri. Acest lucru este posibil cu unele aplicatii direct pe telefonul mobil, dar cel mai eficient este sa folositi un tracker de fitness sau o bratara de fitness. Cu aceste dispozitive puteti avea o inregistrare a statisticilor dvs. Acest lucru va va ajuta sa stiti nu numai cate calorii ardeti la fiecare sesiune de antrenament, dar si daca faceti mai multe activitati fizice sau daca v-ati crescut viteza medie de alergare, de exemplu. Alaturi de aplicatia pe care o foloseste fiecare tracker de fitness, puteti vedea aceste informatii pe telefonul mobil.

Bratara suport pentru brat– o alta posibilitate atunci cand trebuie sa transportam articole mici, precum chei sau telefon mobil, este sa optam pentru o carcasa care sa se adapteze corpului si sa nu deranjeze in timp ce ne deplasam.

Sticla de apa reincarcabila. In timpul sportului, este esential sa va hidratati treptat, astfel incat sa luati o sticla de apa reincarcabila este mai mult decat recomandat.

Prosop din microfibra. Alegerea unui prosop usor este o solutie buna pentru sala, deoarece de obicei purtam geanta in timpul zilei de munca si este de preferat sa nu fie foarte voluminoasa. Acesta este scopul acestui set de doua prosoape din microfibra care, pe langa faptul ca ocupa putin spatiu, sunt foarte absorbante si se usuca rapid.

Centura lombara. In mod similar, daca dorim sa protejam partea inferioara a spatelui, aceasta centura ajuta la prevenirea ranilor si la imbunatatirea performantei in timpul exercitarii, mentinand spatele inferior intr-o pozitie dreapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *