Acuzații dure la adresa lui Ioniță de la Clejani! Declarații surprinzătoare despre presupusul fiu – Capital

Acuzații dure la adresa lui Ioniță de la Clejani! Declarații surprinzătoare despre presupusul fiu

Bunicul presupusului fiu nerecunoscut de Ioniță de la Clejani, cel care a murit la vârsta de 7 ani, a fost prezent în emisiunea Acces Direct, difuzată la Antena 1.

Bunicul copilului a povestit că el nu a fost de acord cu relația dintre artist și fiica lui, dar că nu a avut ce să facă. El spune că a aflat de această relație după ce copilul lor, Aurel Nicolae, a venit pe lume.

„Nu am fost de acord cu relația lor, dar nu mai aveam nicio șansă. Ce puteam să fac? Să nu o primesc acasă cu copilul? Să o las aici la țară? Absolut nimic nu știu despre relația fetei cu Ioniță decât când s-a dus la spital ca să nască. Atunci am aflat că e însărcinată. N-am observat până atunci.

Am aflat până la urmă de la o prietenă de-a ei că n-a vrut să ne spună, pe urmă ne-a spus seara că e la maternitate, că a născut, că are un băiat. Am mers la spital, ne-am interesat, așa a fost.

Am aflat cine e tatăl băiatului după o zi, două. Ne-au spus vecinii, oamenii care știau. Ea era minoră. A fost cea mai nefastă zi când am aflat așa ceva, avem încredere în ea, i-am zis „cum ai putut să faci așa ceva fără să ne spui? Era altceva dacă știam și noi, mergeam și discutam cu părinții lui, cu el”, a spus bunicul presupusului fiu al lui Ioniță de la Clejani.

Ioniță de la Clejani nu a plătit cum trebuie pensia alimentară

Mai mult decât atât, bunicul copilul spune că soțul Vioricăi de la Clejani nu a plătit cum trebuie pensia alimentară. În plus, el spune că a aflat cu adevărat că Ioniță de la Clejani este tatăl după ce a efectuat un test la IML.

„Asta a ieșit până la urmă, nu a fost de acord. Atunci mergem la IML. Ne-am dus, am făcut testul, a ieșit că el e tatăl original. Am mers la tribunal, s-a judecat, a ieșit constatarea că el (n.r. – Ioniță de la Clejani) e părintele lui Manole Nicușor, s-a dat verdictul în favoarea ei, a ieșit analiza perfectă cu el. Fata a avut custodia deplină. Îl cataloghez ca fiind trădător. O lună dădea alocație, trei nu. Spun de pensia alimentară”, a continuat acesta.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *