Află acum de ce este avantajos să apelezi la un leasing operațional – Sfaturi pentru firme și antreprenori

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dorești să începi o afacere ce presupune deținerea unei flote auto sau ai deja una, dar simți că nu mai poți gestiona la fel de bine tot ce presupune acest lucru? Ai vrea să te focusezi pe aspecte mai esențiale ale business-ului tău, însă întreținerea flotei de mașini este solicitantă? Ei bine, atunci soluția perfectă pentru tine se regăsește chiar in interiorul acestui articol, și anume leasingul operațional. Citește-l în continuare pentru a afla ce presupune acest aspect și de ce tot mai multe firme autohtone și internaționale apelează la el, iar apoi îți vei mulțumi că ai făcut acest pas!

Iată de ce leasingul operațional este ideal dacă ai o afacere cu flotă de mașini

·       În primul rând, trebuie să știi faptul că acest serviciu se adresează tuturor persoanelor juridice, adică firmelor și presupune închirierea pe termen lung a unor mașini al căror proprietar este compania cu care semnezi contractul. Această firmă se va ocupa, astfel, de reparații, rovinietă, asigurări, reparații, asistență rutieră și tot ce presupune întreținerea mașinilor în cazul unor eventuale defecțiuni ce pot apărea. Așadar, dacă te hotărăști să începi o afacere pentru care ai nevoie de o flotă de mașini, ia serios în calcul această variantă.

·       Beneficiile pe care le poți avea în urma întocmirii unui contract de leasing operațional cu o firmă este că poți salva foarte mult timp prețios pe care îl poți destina rezolvării altor probleme din cazul business-ului tău, deoarece fii sigur că vei întâmpina destule, cum ar fi relațiile cu clienții, colaboratorii șamd. De asemenea, vei scăpa și de multe costuri neprevăzute ale reparațiilor și întreținerii mașinilor respective, dat fiind faptul că firma în cauză se va ocupa de toate aceste detalii, iar tot ce va trebui tu să faci este să achiți suma lunară stabilită la încheierea contractului. Sumele salvate în acest mod le vei putea îndrepta către alte aspecte importante ce țin de business-ul tău.

·       Un alt lucru pe care trebuie să îl cunoști legat de acest aspect este că există două tipuri de leasing operațional, cel full și cel net, iar în funcție de nevoile companiei tale, poți opta pentru cel potrivit. Dacă vrei să ai parte de servicii profesionale, dar nu ai nicio recomandare în acest sens, poți întocmi leasingul operațional prin Business Lease, care îți vor pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o afacere prosperă pe partea de flotă auto. În cadrul acestui tip de contract poți beneficia atât de autoturisme, cât și de autovehicule de transport și marfă, în conformitate cu nevoile afacerii tale. Nu în ultimul rând, este bine să știi că nu ești nevoit să plătești niciun avans pentru leasing operațional, singurul cost fiind rata lunară.

Așadar, dacă te gândești să-ți deschizi o afacere cu o flotă de mașini, acum e mai ușor ca niciodată! Nu mai sta pe gânduri și începe chiar azi demersurile necesare, reușind să te focusezi pe alte aspecte importante ale afacerii tale cu ajutorul leasingului operațional!

Sursă foto: Pixabay.com

spot_imgspot_img