Agende si jurnale pentru cadouri utile

agende si jurnale

Este greu de imaginat o intalnire, Revelion sau un eveniment care sa nu aiba surprize si suveniruri placute. Traditia de a oferi cadouri este mai puternica decat orice. Mai mult, orice companie care ofera cadouri corporate este evaluata prin cadouri. De aceea, multe companii nu renunta la cadouri, ci, dimpotriva, se straduiesc sa economiseasca bugete, sa-si arate rezistenta si optimismul, alegand agende si jurnale pentru angajatii lor. Poti alege agende si jurnale din magazinul online pravaliacusurprize.ro. Cadourile corporative pentru angajatii, partenerii si clientii companiei sunt o mare traditie, care le permite nu numai sa creasca loialitatea, ci si pur si simplu sa le reaminteasca clientilor despre companie in mod discret. Specialistii de la Pravalia cu Surprize au adunat optiuni de agende si jurnale pentru cadouri corporate originale, pregatite pentru a da viata ideilor destinatarilor.

Motive pentru cadourile corporative

Conceptul de cadouri de marca poate fi legat de sarbatori calendaristice sau de date pe care partenerul de afaceri le considera importante. Alege agende si jurnale la aniversarea incheierii primei tranzactii comune sau un suvenir memorabil pentru data infiintarii companiei. Un astfel de cadou este placut si util pentru toata lumea. Un coleg, un client obisnuit sau un angajat al companiei, toata lumea va aprecia atentia si prezenta individuala. Personalizarea cadourilor corporative la comanda este un proces in mai multe etape. Agendele si jurnalele pot fi inscriptionate cu logo, infografice cu stadii importante de dezvoltare, misiune si obiective. Clientii mari vor fi cu siguranta interesati de o scurta istorie a companiei etc., toate acestea pot fi reflectate in agende si jurnale.

Agende si jurnale utile

Este mai putin probabil sa renunti la astfel de cadouri dupa ce vei constata ca exista multe modele si in multe culori. Agendele si jurnalele sunt cunoscute de toata lumea de mult timp si de asemenea, toata lumea stie cat sunt de utile.  Angajatii isi pot nota ideile principale, iar cei de acasa isi pot nota ideile care le vin pe moment, clipele frumoase, primul pas al copilului, retete de bucate si multe altele. Jurnalele nedatate sunt pentru cei care au nevoie sa inregistreze evenimentele importante ale lunii si sa aiba suficient spatiu pentru a scrie idei, planuri si sarcini. Seria de jurnale cu coperti din piele cu banda de prins si semn de carte este disponibila in multe culori: albastru stralucitor, verde, coral, portocaliu, maro, rosu etc.

Husa flexibila rezistenta la uzura protejeaza in mod fiabil corpul jurnalului de umiditate si deteriorari. In interior exista pagini din hartie de calitate. Toate jurnalele au o forma recunoscuta, datorita unei benzi care inchide jurnalul pe mijloc. Acest lucru ofera jurnalelor un aspect elegant si non-standard. Sub o astfel de banda elastica, poti pune un pix, un smartphone si alte lucruri marunte. 

Comanda-ti agenda sau jurnalul dorit de pe https://www.pravalia-cu-surprize.ro/agende-jurnale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *