Ai o firmă de amenajări interioare? Iată cum poți să-ți extinzi afacerea

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Majoritatea oamenilor își doresc să aibă locuințele cât mai frumos amenajate mai ales dacă au investit o sumă mai ridicată de bani. De multe ori aleg să contracteze o firmă de amenajări din cauza lipsei unei viziuni, dar și pentru a se scuti de căutarea unei echipe competente pentru efectuarea lucrărilor. În cazul în care deți o firmă de amenajări interioare înseamnă că deja ai o echipă pe care te poți baza că vor duce la bun sfârșit o lucrare. Prin urmare ai putea să-ți extinzi afacerea prin oferirea de servicii de amenajare exterioară.

 

De ce ai nevoie pentru a-ți extinde serviciile spre amenajări exterioare?

 

În primul rând ai nevoie de un designer de amenajări exterioare. Poate să fie cineva care a terminat studii în acest domeniu sau o persoană care, chiar dacă nu are studii acreditate, are măcar un minim de experiență. O persoană care are deja experiență ar trebui să aibă imaginație despre cum să fie amplasate unele lucruri, dar și cunoștințe despre cum și unde exact se potrivesc. De exemplu, ce tip de gazon se potrivește cel mai bine și ce tip de pavaj, în funcție de cum va fi folosit locul de către client. Dacă este vorba de amenajarea unor flori, ce tip de floare se potrivește în funcție de sol și de luminozitatea. Un designer poate amenaja spațiul după dorințele clientului și îl poate sfătui cel mai bine.

În al doilea rând, ai nevoie de diferite materiale. Pentru a maximiza profitul tău ar fi ideal să deți un spațiu de depozitarea astfel încât să poți cumpăra materialele cele mai uzuale de la diferiți furnizori, ca apoi să oferi clienților tăi diferite modele. Pentru început poți să te axezi pe materiale care nu se deteriorează într-un timp scurt. Printre acestea se numără produsele pentru îngrădire cum ar fi ansamblu plasă de gard. Poți cumpăra panouri de gard și piatră de umplere pentru gard precum modele de la Rotanis.ro care sunt pe mai multe culori ce pot fi combinate după gustul clientului. De asemenea, mai poți achiziționa diferite modele de piatră decorativă de diferite forme, care pot fi folosite inclusiv pentru construcția de alei. Tot pentru alei, ar fi bine să ai pe stoc și diferite forme de pavaj și borduri pentru a oferi clienților tăi o gamă variată. Poți achiziționa diverse ornamente pentru grădină, precum, mai multe modele de fântâni pentru exterior, corpuri de iluminat și ghivece. 

Designerul te poate ajuta astfel încât să cumperi produse care se armonizează bine între ele, de exemplu, ornamentele să se potrivească cu piatra decorativă atât ca formă, cât și ca culoare. Acest lucru te ajută să oferi clienților tăi modele cât mai complete de amenajare. Încearcă să te axezi pe culori neutre și forme comune pentru a nu risca să rămâi cu produse pe stoc. În această eventualitate desigur că le poți vinde altor firme sau unor clienți care doresc doar produsele respective, fără partea de amenajare. 

Pornind de la o echipă mică poți în timp să ajungi să oferi servicii complete de amenajari interioare și exterioară, astfel profitul tău va fi mai mare. Toate lucrurile enumerate mai sus le poți achiziționa în timp în funcție de cerințele de pe piață, dar posibilitățile de creștere a firmei tale sunt destul de mari, fiind o plajă largă de servicii ce pot fi oferite pornind de aici și te poți extinde gradual în domeniu prin atragerea mai multor clienți mari.

 

Sursa foto: Unsplash.com

spot_imgspot_img