Ajutați Poliția de la Poiana Teiului. Au de sechestrat 10 mașini și nu se descurcă!

Poliția Poiana Teiului trebuie să ridice actele și să sechestreze 10 autovehicule în baza unei decizii judecătorești definitive și irevocabile contra debitorului Enache Paul Constantin, viceprimar al comunei Poiana Teiului. Faptul că șeful de post de la Poiana Teiului este rudă cu cel căruia trebuie să i se ia actele mașinilor nu are nicio relevanță în acest caz.

Interesant este faptul că această sechestrare și ridicare de acte nu se petrece, deși procesele verbale de sechestrare au fost trimise de ceva timp la Poliția Poiana Teiului, după cum declară chiar păgubitul care ne-a pus la dispoziție toate aceste procese verbale dintre care publicăm doar unul ca să nu creadă cineva că vorbim fără dovezi.

Nu vrem să fim pesimiști, dar nesechestrate, aceste mașini ar putea fi înstrăinate de către proprietar sau poate o fi vorba de un caz de corupție pe la postul de poliție și se tergiversează intenționat sechestrările ca să apuce debitorul să adune bani să rezolve situația? Sau cine știe ce o fi pe acolo. Cred că totuși evidențele impun ca cineva, mai sus de postul de poliție din comuna Poiana Teiului, să pună întrebări și să cerceteze. Noi ne oprim aici, deoarece am fost amenințați să nu mai scriem nimic despre șeful de post de la Poiana Teiului și iar am ”greșit”, dar ca să ne ierte domnul șef de post, îi vom da o mână de ajutor în sarcina pe care trebuie să o execute.

Ajutați polițiștii din Poiana Teiului

Polițiștii din Poiana Teiului au de depistat și ridicat actele la următoarele mașini: NT-05-GPB, NT-34-ENA, NT-09-HDY, NT-32-ENA, NT-35-ENA, NT-95-ENA, NT-88-ENA, NT-99-ENA, NT-52-ENA, NT-79-ENA.

Dacă vedeți aceste mașini nu ezitați să sunați la postul de poliție din Poiana Teiului pentru a oferi informații polițiștilor care trebuie să se ocupe de sechestrarea mașinilor. Ei au multe activități mai importante care nu le permit să acorde timpul necesar acestor sechestrări.

Iosub Robert

PS: Conduceți cu atenție prin comuna Poiana Teiului. Dacă nu aveți centură, vorbiți la telefon sau nu vă merge un bec, poliția vigilentă vă va opri. Dacă doar trebuie sechestrată mașina atunci nu e o problemă, mergeți liniștiși, nu vă oprește nimeni:)

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *