Alege varianta usoara de a obtine un imprumut cu procedura de amanet auto

Amanetul auto este o optiune nu doar pentru cei care detin o masina si au nevoie de un imprumut urgent, ci si pentru cei care au iahturi, motociclete, ATV-uri, barci sau alte vehicule folosite in constructii sau in agricultura. Comisionul mic si recalculabil ii motiveaza pe multi sa opteze pentru un amanet auto si sa isi resolve problemele financiare urgente.

Deseori, valoarea creditului obtinut pe masina amanetata poate atinge si 75% din valoarea totala a masinii.

De ce sa apelezi la o procedura de acest gen?

Procesul de acordare a imprumtului printr-o agentie de amanet este foarte simplu. Cu un singur apel, un consultant iti ofera toate informatiile necesare si iti evalueaza bunul pe care doresti sa-l oferi drept garantie, urmand ca, ulterior, sa te deplasezi la sediu pentru a semna contractul si a preda actele necesare. In urma semnarii contractului, masina ta va ramane pe maini bune, intr-unul parc auto special amenajat si videosecurizat.

Acte necesare pentru a-ti amaneta masina

Pentru a amaneta masina proprie, ai nevoie de urmatoarele acte:

•    cartea de identitate a proprietarului;

•    cartea de identitate a autoturismului;

•    certificatul de inmatriculare a autoturismului (talonul);

Cum iti obtii masina inapoi?

Returnarea autoturismului se face dupa achitarea imprumutului si comisionului calculat. In cazul in care nu poti achita creditul contractat, nu ramai fara masina. Agentia Amanetauto.com iti ofera posibilitatea de a o vinde, direct din parcul auto. Poti veni oricand cu posibili clienti, la vizionare. Dupa ce o vinzi, achiti imprumutul si comisionul si tu ramai cu diferenta.

Imprumuturile oferite de agentia de amanet auto beneficiaza de toate avantajele amanetului, si anume:

Acestea sunt rapide. Specialistii acestei case de amanet evalueaza, in cel mai scurt timp, bunurile oferite spre garantie, iar contractul de credit se poate semna in cateva minute. Acestea sunt simple. Pentru a obtine un imprumut nu este nevoie decat de cateva acte de identitate. Intri in posesia banilor fara complicatii inutile precum adeverinte de salariu sau alte documente obligatorii. Avantajul unui amanet masini este greu de inlocuit cu un credit in banca, si tocmai din acest motiv tot mai multi apeleaza la acest gen de imprumut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *