Doliu uriaş la Antena 1! A încetat din viaţă la doar 53 de ani. O boală necruțătoare a răpus-o – Capital

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presa din România este în doliu. O cunoscută şefă de la Antena 1 s-a stins din viaţă. Este vorba despre omul de media, Claudia Ion, care a plecat în lumea celor drepţi în urmă cu puţin timp.

Doliu uriaş la Antena 1

Este doliu uriaş la Antena 1. În luna iunie, Claudia Ion ar fi împlinit 53 de ani. Din păcate, a fost doborâtă de o boală necruţătoare care s-a agravat în ultimul an.

Claudia Ion va fi înmormântată joi, pe 20 mai, în comuna Ion Luca Caragiale, satul Mărginenii de Sus, din judeţul Dâmboviţa, unde avea o casă de vacanţă.

Claudia Ion a lucrat la cele mai mari televiziuni din România

Claudia Ion a lucrat la cele mai mari televiziuni din România. Ultima dată a lucrat în media în grupul Intact. A venit în Intact de la 1 septembrie 2015 ca director de vânzări Antena 3, un departament nou înfiinţat al postului de ştiri din grupul Intact.

O lună mai târziu, Claudia Ion a fost numită director comercial pe toate staţiile Intact. Doi ani mai târziu, în 2017, a fost numită şi Channel Manager şef peste Antena 1.

În septembrie 2019, Claudia Ion a încetat colaborarea cu grupul Intact.

Claudia Ion a mai lucrat la Kanal D din 2006. A intrat în echipa postului înaintea lansării, în octombrie 2006, postul Kanal D urma să fie lansat în februarie 2007. A ocupat timp de nouă ani poziţia de director de vânzări

Claudia Ion a mai ocupat timp de şapte ani la regia de publicitate ArboMedia, între 1999 şi 2006, pe mai multe poziţii, în ultimii ani ca director general adjunct, în compania condusă atunci de Şerban Ciuşcă.

Doi ani la TVR, ca director comercial al Televiziunii Publice. Mai mult, aproximativ 10 ani, timp cinci mandate, a fost în boardul EGTA, Asociaţia regiilor de vânzări pentru televiziune şi radio, de la Bruxelles.

NEWS 2.0
www.news20.ro

spot_imgspot_img