Alege videograful de nunta in 5 pasi simpli

filmari nunti

Nunta este cel mai important eveniment din viata unui cuplu care isi uneste destinele pentru a porni la drum impreuna si trebuie organizat din timp si cu multa atentie pentru ca invitatii sa fie multumiti si totul sa iese asa cum ati planuit.

La fel ca la alegerea unei formatie nunta, a tortului, aranjamentelor florale si alegerea videografului de nunta pentru a avea filmari nunti de exceptie este o alegere ce trebuie facuta din timp si cu multa atentie.

Atat de fotograful de nunta cat si de cameraman depind amintirile ce vor ramane de la nunta care vor ramane pentru totdeauna.

Lasa amintirile de la nunta in seama profesionistilor, insa nu unii oricare ci a acelora care sunt profesionisti si au experienta in acest domeniu de activitate.

Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a fi siur ca faci alegerea potrivita este sa stii exact ce vrei, ce stil de filmare nunta iti doresti pentru a stii in ce directie trebuie sa cauti echipa foto video sau numai videograful.

Sunt multe stiluri de filmare la nunta, cinematice sau cu tematica, cu drona, toate filmate HD dar care surprind emotiile si energia zilei si vor fi redate autentic in filmarea de la nunta.

Cu siguranta poti cere videografului sa surprinda momente involuntare in care bei sampanie alaturi de domnisoarele tale de onoare, in care stai alaturi de parinti, rude sau invitati. Trebuie doar sa stii de la inceput ce fel de filmare sa ai pentru ca videograful sa stie ce are de facut.

Incepe cautarea din timp, cel putin cu un an de zile inaintea nuntii,  stabilesti intalniri cu ei pentru a discuta detalii despre ziua nunti si disponibilitatea lor, apoi daca exista si chimie intre voi incheiati un contract de prestari servicii si bateti palma.

Nu exista o regula prin care sa alegi echipa foto video de la nunta ta, alege ce iti place, fii atent doar la portofoliu, experienta si ia in calcul recomandarile apropiatilor. Este posibil totusi ca in febra pregatirilor de nunta sa ai nevoie de putin ajutor pentru a face alegerile potrivite.

Cu cat stabilesti ceea ce iti doresti din timp sipui la punct toate detaliile cu atat esti mai sigur ca totul va iesi conform planurilor tale si nu uita ca in ziua nuntii nu trebuie sa te maigandesti deloc la aceste detalii, fiecare stie deja ce are de facut, trebuie doar sa te simti confortabil alaturi de invitatii tai si sa te distrezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *