Alegeri locale 2020. Politicienii votează. Gabriela Firea: Oamenii trebuie să fie pe primul loc / Aurelian Bădulescu: Am votat pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă – Politic

​Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminică dimineaţă, imediat după deschiderea urnelor, susținând că a votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti şi că “oamenii trebuie să fie pe primul loc”. Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, candidat PSD la Primăria Sectorului 3, a declarat și el, după vot, că a votat entru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei şi pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu.

”Am votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti, la bunicii noştri”, a declarat Firea.

Ea a mai susținut că a votat cu gândul la investiţii în infrastructură şi pentru combaterea poluării și că ”oamenii trebuie să fie pe primul loc”.

Întrebată ce va face luni, în prima zi după alegeri, Gabriela Firea a susținut că va merge la muncă.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, candidat PSD la Primăria Sectorului 3, a susținut, după ce a votat, că a votat pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei şi “pentru a ţine cât mai departe de banul public complicităţile dintre lumea interlopă şi oamenii politici care îşi doresc un portofoliu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *