Orban, la coadă aproximativ 30 de minute ca să poată vota: Am votat pentru oamenii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale – Politic

Premierul Ludovic Orban a stat la coadă timp de aproximativ 30 de minute duminică dimineață, pentru a vota la alegerile locale, el spunând că era pregătit să aștepte şi mai mult.

Întrebat despre faptul că a stat la rând, Orban a spus că sunt nişte reguli sanitare care sunt necesare pentru a transmiterea.”Eram pregătit să stau şi mai mult la coadă. Se poate vota pe parcursul întregii zile”, a afirmat premierul.

El a precizat că a luat legătura cu reprezentanții MAI și ai AEP să fluidizeze votul pentru ca durata de aşteptare să fie cât mai mică.

”Am votat pentru creşterea nivelului de civilizaţie. Conceptul de campanie a fost unul foarte clar, dezvoltarea comunităţilor locale prin investiţii, locuri de muncă şi dezvoltarea infrastructurii şi până la urmă creşterea nivelului de civilizaţie. Pentru asta am votat. Pentru oamenii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale”, a adăugat Orban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *