Alternativa Dreaptă în Dialog European: Delegația condusă de președintele Adela Mîrza va participa la Conferința Conservatorilor Europeni din Roma

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Într-un pas hotărât către consolidarea relațiilor internaționale și exprimarea valorilor comune, o delegație a Partidului Alternativa Dreaptă, condusă de președintele Adela Mirza, va participa cu onoare și entuziasm la Conferința Conservatorilor Europeni, desfășurată la Roma în perioada 15-17 decembrie 2023. Invitați de onoare ai Partidului ECR (European Conservatives and Reformists), evenimentul va aduna lideri politici conservatori din întreaga Europă pentru a discuta viitorul continentului nostru.

Deschiderea la Dialog și Colaborare

Participarea Partidului Alternativa Dreaptă la această conferință reprezintă un angajament ferm pentru deschiderea la dialog și colaborare la nivel european. Președintele partidului Adela Mîrza a subliniat importanța cooperării între partidele conservatoare pentru a adresa provocările comune, precum și pentru a promova valorile democratice, libertatea individuală și economia de piață.

Parteneriate Strategice și Cooperare Europeană

Conferința va oferi o platformă oportună pentru stabilirea de parteneriate strategice și consolidarea cooperării la nivel european. Partidul Alternativa Dreaptă va avea oportunitatea de a discuta cu lideri politici din alte țări despre soluțiile comune pentru provocările actuale, inclusiv cele legate de economie, migrație și securitate.

Contribuția României la Dezbaterea Europeană

Prin prezența activă la această conferință, delegația Alternativa Dreapta va aduce o contribuție semnificativă la dezbaterea europeană. Dezbaterile vor acoperi o gamă largă de subiecte, de la reforma instituțională europeană până la politici economice și sociale. Prin implicarea sa, Partidul Alternativa Dreapta subliniază importanța participării României la modelarea viitorului Uniunii Europene.

Consolidarea Identității Conservatoare

Conferința marchează și o oportunitate pentru consolidarea identității conservatoare la nivel european. Partidul Alternativa Dreaptă își exprimă angajamentul său față de valorile conservatoare, fundamentate pe respectul pentru tradiție, responsabilitate individuală și apărarea libertăților fundamentale.

Mesajul pentru Viitor

Partidul Alternativa Dreaptă este hotărât să contribuie la modelarea unui viitor european bazat pe cooperare, solidaritate și respect reciproc. Prin dialogul constructiv și colaborarea cu alte forțe politice, ne propunem să aducem România în centrul dezbaterilor europene.

Participarea la Conferința Conservatorilor Europeni din Roma marchează un pas important pentru Partidul Alternativa Dreaptă în consolidarea prezenței sale pe scena politică europeană și a deschiderii la colaborare pentru un viitor comun.

spot_imgspot_img