Alternative la opțiunile clasice de pariuri pentru fotbal

Sunt mulți pariori care preferă adesea pariurilor simple pariurile personalizate, pentru care au la dispoziție alte cote decât cele oferite de variante 1X2. De aceea celor care sunt mai puțin familiarizați cu variantele mai speciale, le oferim mai jos o prezentare a alternativelor la pariuri pentru fotbal clasice.

Alternative la pariurile de tip 1X2

În cazul în care vreți să ieșiți din rutina pariului pe câștigător, vă oferim mai jos câteva alternative și posibilități de personalizare a pariurilor pentru a le face mai speciale și mai pline de adrenalină.

1.  Pariuri pe goluri

Cunoscute și ca pariuri pentru sub sau peste 2.5 goluri, acest tip de pariuri reprezintă o alternativă foarte populară la biletele 1X2. Astfel, dacă vreți să introduceți în jocul la pariuri sportive și opțiunea de număr de goluri ce credeți că vor fi înscrise, consultați și decideți și în funcție de cotele pentru peste sau sub 2.5 goluri. Mulți operatori oferă și posibilitatea de a modifica limita la 1.5, 3.5 ș.a.

2. Pariuri Lay/Back

Acest tip de pariuri sunt disponibile doar online la agențiile care au în ofertă și betting exchange. În România avem doar o singura agenție care oferă această variantă de pariere, Betfair. La pariul de tip Back, lucrurile se desfășoară ca la o agenție clasică de pariuri, doar că în acest caz, cererea și oferta vor fi reglate de jucători. La pariuri de tip Lay se pariază pe faptul că un anumit eveniment nu va avea loc. La ambele tipuri de pariuri agenția are doar rol de oferire a cadrului de desfășurare.

3. Pariuri pauză/final

La acest gen de pariuri jucătorii au de fapt la dispoziție două mize de urmărit, prima la finalul primei reprize, a doua la finalul meciului. Cotele de regulă sunt foarte mari, nu țin neapărat de valoare și finalul unui meci, ceea ce face opțiunea extrem de interesantă pentru mulți pariori.

4. Pariuri pe scor corect

Acesta este un alt tip de joc extrem de apreciat. Cotele de regulă sunt mari. Câștigul este obținut atunci când este ales rezultatul exact al meciului. De multe ori jocul este permis și în asocierea cu opțiunea pauză/final.

5. Pariuri pe marcatori

Astfel de variante de pariuri sunt disponibile de regulă pentru meciuri importante, cum ar fi cele din Liga Campionilor / Europa League / Conference League, meciuri internaționale etc, la care participă jucători de top, oricare ar fi poziția ocupată pe teren.

6. Pariuri pe cornere

Sunt agenții de pariuri sportive care au în ofertă și posibilitatea de a plasa pariuri pe numărul de cornere de la un meci. Printre variante avem: total cornere echipe, peste/sub, echipa cu cele mai multe cornere, handicapuri pe cornere etc.

Exista multe alte opțiuni, pe care agențiile și platformele online le oferă clienților actuali, făcând jocul și parierea mult mai interesante și mai dinamice. Pentru mai multe informații avizate merită să consultați și pagini de ponturi pentru fotbal.

Oricare ar fi alegerea și preferințele de joc, nu pierdeți niciodată din vedere că pariurile sportive implică rezultate probabile, greu de anticipat cu exactitate. Jucați responsabil și echilibrat, cu un buget stabilit și doar dacă aveți peste 18 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *