‘Am fost filată şi înregistrată! Se face poliţie politică’ | NEWS20

Primarul general, Gabriela Firea, a făcut referire luni la înregistrările audio cu viceprimarul Aurelian Bădulescu apărute în spaţiul public, precizând că mai grav decât cuvintele acestuia, “de la periferia vocabularului”, este faptul că el a fost înregistrat, inclusiv în timpul discuţiei cu un reprezentant al MAI, şi că a fost realizat un colaj din trei convorbiri diferite.

“Mai grav decât cuvintele de la periferia vocabularului ale domnului Bădulescu, la adresa mea sau a altora – compilate, să pară foarte grav – este faptul că se face poliţie politică. Eu aşa consider. Când am spus eu că sunt filată şi înregistrată, mulţi au râs şi au spus că Gabi Firea se dă victimă. Uite că s-a dovedit că aveam dreptate. Dar atunci nu am putut să probez, în acel moment. Dar Dumnezeu nu doarme şi iată că ei singuri s-au devoalat şi au dat publicităţii o aşa-zisă înregistrare formată din trei, de fapt, colaje puse cap la cap, să pară foarte grav. Repet, mai grav decât cuvintele domnului Bădulescu sunt faptele în sine, că cineva are la dispoziţie astfel de înregistrări cu noi toţi, poate şi cu dumneavoastră, şi la momentul potrivit le furnizează presei”, a declarat ea în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB.

Firea a subliniat că ministrul de Interne, Carmen Dan, nu face nimic “fără să se consulte” cu liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

“Mai fac un singur comentariu. Doamna ministru de Interne nu face nimic fără să se consulte cu domnul Dragnea şi ştiu, că am fost acolo. Atât am vrut să spun. Şi e important ceea ce am afirmat, că una dintre discuţii – în afară de înregistrarea acasă, în centrul de comandă – era o convorbire telefonică cu un reprezentant al MAI. Cum a ajuns acea frântură de dialog în presă? Cineva a făcut o înregistrare. Şi nu domnul Bădulescu. E lesne de înţeles. Grav, foarte grav. Dar să sperăm că se va pune capăt la un moment dat şi acestui regim. Democrat, nu? Se vede… E democraţie debordantă”, a precizat ea, potrivit Agerpres.

Edilul general a menţionat că viceprimarul i-a spus că regretă cele întâmplate, dar a reiterat că grav nu este conţinutul discuţiilor, ci faptul că acestea au fost înregistrate şi compilate în vederea furnizării presei.  

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *