La cine să apelați pentru cele mai bune servicii de web design? | NEWS20

În aceste condiţii, pe o piaţă puternic concurenţială, pentru a ne bucura de rezultate deosebite şi de şansa de urca cât mai sus în căutările şi preferinţele utilizatorilor, decizia de a alege agenţia de web design cu care să lucram este una destul de grea. Nu ne mai putem baza doar pe a avea un site, ci pe a avea un site de o calitate cât mai bună. Nu ne mai mulţumim cu a fi online, ci cu a fi cineva în online.

Deşi există o multitudine de agenţii care se ocupă de servicii de web design, numărul celor care au o vechime mai mare de 10 ani şi care reuşesc să se menţină în primele 10 poziţii din cautările Google poate fi numărat pe degetele de la ambele mâini.

Și pentru că ştiu să facă mereu site-uri de nota 10, aceste servicii de web design de la IteXclusiv.ro sunt de mai bine de 10 ani, printre aceste constante ale căutărilor şi preferinţelor utilizatorilor.

Secretele succesului se află într-o serie de detalii pe care echipa le respectă mereu cu rigurozitate:

1. Toţi clienţii, indiferent de dimensiunea companiei şi amploarea afacerii, sunt trataţi cu respect, amabilitate şi interes.

2. Înainte de începerea oricărui proiect sunt solicitate cu foarte mare atenţie toate detaliile şi informaţiile necesare pentru a fi siguri că proiectul nu va stagna şi va putea fi realizat în cele mai bune condiţii. Rezervarea de domeniu şi gazduirea de site, pot fi asigurate şi de către agenţie.

3. Fiecare proiect, indiferent de amploare, este supus unei analize amanunţite şi este intors pe toate feţele pentru a garanta un rezultat de excepţie.

4. Vor fi mereu oferite clarificări şi recomandări privind alegerea celei mai bune variante.

5. Vi se va face o ofertă, personalizată,  dacă este cazul, la care va trebui să răspundeţi cât mai curând.

6. De îndată ce a fost obţinut accordul şi a fost semnat contractul pentru începerea proiectului, acesta va fi realizat în cel mai scurt timp, cu maximum de profesionalism şi responsabilitate.

7. Clientul va fi ţinut în permanenţă la curent cu evoluţia lucrării şi va avea posibilitatea se ofere sugestii şi recomandări privind aspectale care îl interesează.

8.  Penultima variantă a proiectului va fi supusă analizei şi consultării, înainte de a fi urcată pe server.

9.  După obţinerea  feedback-ul final, vor fi făcute ultimele modificări şi vor fi oferite informaţiile necesare pentru a putea face modificări sau a lucra cu modulele integrate site-ului.

10. Veţi deveni proprietarul celui mai reuşit site, creaţie ITeXclusiv, conform exigenţelor şi dorinţelor personale.

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *