Amenajari locuri de joaca pentru persoane cu dizabilitati

Waterboyz.ro amenajeaza locuri de joacă pentru copii cu dizabilități. Astfel de echipamente nu numai că sunt complet sigure, dar au și un design atractiv și plăcut tuturor copiilor, fără excepție. Dar principalul său avantaj este că, copiii sănătoși și copiii cu dizabilități se pot juca împreună. Waterboyz oferă amenajări locuri de joacă pentru persoane cu dizabilități, cum ar fi aparate fitness diferite modele, leagăn pentru persoane cu dizabilități, carusel pentru persoane cu dizabilități.

Locurile de joacă pentru persoane cu dizabilități au o suprafață mare pentru a oferi posibilitatea de a plasa și un scaun cu rotile pe el. Sunt echipate cu rampe cu balustrade suplimentare pentru intrarea în siguranță și sunt proiectate în așa fel încât, persoana sau copilul să se poată apropia liber de diferite elemente de joacă. 

De asemenea, este necesar să se acorde o atenție specială acoperirii. Suprafața teritoriului trebuie să fie plană, fără pante și denivelări, pentru a asigura deplasarea în siguranță a copiilor în scaune cu rotile. Pavimentul din cauciuc este antiderapant și permeabil la umiditate (de exemplu, în timpul ploilor abundente), astfel încât persoanele cu dizabilități să nu alunece pe el.

Cel mai bun divertisment pentru copii este locul de joacă. Pe el, ei primesc multă plăcere, se aruncă în lumea aventurilor de neuitat. Prin amenajarea locurilor de joacă pentru persoane cu dizabilități, se oferă acestora posibilitatea de a se juca sau de a face sport.

Locuri de joacă și simulatoare

Copilăria este cea mai strălucitoare și de neuitată perioadă a vieții. Însă copiii cu probleme de sănătate nu au ocazia, ca alții, să se dea în leagăne, să alunece sau să depășească obstacolele pe un drum cu frânghie, fără ajutorul suplimentar al adulților. Prin urmare, pentru copiii cu dizabilități au fost inventate și dezvoltate locuri de joacă speciale pe care se vor simți bine și în siguranță.

Waterboyz.ro  oferă elemente de acest gen și se ocupă cu amenajarea de locuri de joacă, echipamente pentru exerciții fizice, leagăne pentru copii cu dizabilități. Înainte de a comanda locuri de joacă pentru copiii cu dizabilități, ar trebui să știi că materialele sunt ecologice, certificate pentru calitate, au un design individual. Datorită acestor factori, siguranța copilului este garantată.

Tipuri de simulatoare

Toate echipamentele instalate pe locul de joacă sunt gândite cât mai mult posibil pentru confortul jocului și siguranța completă a copiilor. O selecție mare de elemente îți va permite să creezi zone tematice individuale pentru copiii și persoanele cu dizabilități. La cerere, aparatele de exerciții pot fi instalate pe locul de joacă pentru a ajuta copiii cu dizabilități să se mențină în formă.

Mai întâi siguranța

Un aspect important atunci când alegi o zonă de joacă pentru copiii cu dizabilități este serviciul continuu și un nivel adecvat de sprijin. Anual, specialiștii companiei organizează inspecții tehnice ale amplasamentelor instalate și, în caz de avarie, efectuează lucrări de diagnosticare și reparații. Acest lucru este necesar pentru a asigura siguranța jocurilor în orice perioadă a anului. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *