Andreea Marin dă din casă! Ce spune despre posibila sarcină

Andreea Marin a oferit un interviu pentru Antena Stars în care a vorbit despre ultimele zvonuri. După ce a făcut un tur al căminului la care a muncit doarte mult, vedeta a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa personală, inclusiv despre sarcina de care se vorbea în spațiul public.

Aceasta a precizat că își dorește un copil cu iubitul ei, diplomatul Adrian Brâncoveanu, și așteaptă să se întâmple în mod natural.

„Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple . E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a spus Andreea Marin în interviul acordat Antena Stars.

La construirea și amenajarea casei a ajutat-o și iubitul ei

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu nu și-au oficializat relația, însă cei doi nu au nevoie de un act pentru a fi împreună. ”Zâna” a povestit că iubitul ei a ajutat-o foarte mult la construirea și amenajarea casei, mai ales la partea tehnică, acolo unde vedeta nu se pricepe.

„Nu eram pregătită de o asemenea investiție, o înteagă aventură cu împrumutări la bancă. Nici nu eram sfătuită de tatăl meu, odinioară, să fac vreodată asta, dar când e pentru tine, se întâmplă până la urmă. Împreună cu partenerul meu de viață, care trebuie să spun că a fost un mare sprijin. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic, fără el aș fi fost moartă. A ieșit treabă bună în doi”, a mărturisit vedeta.