Aplicaţia de transport Taxify dispare. Anunțul făcut de companie | NEWS 2.0

Taxify şi-a schimbat numele în Bolt. Utilizatorii nu trebuie să facă nimic având în vedere că aplicaţia se va actualiza automat, nefiind necesari paşi suplimentari, au anunţat reprezentanţii companiei.

“Noul nume ‘Bolt’ provine de la mişcarea rapidă, fără efort, exact cum trebuie să fie o călătorie prin oraş, cu maşina, scuterul sau cu transportul în comun. Subliniază de asemenea viziunea noastră cu privire la viitorul transportului, care va fi electric”, explică Markus Villig, CEO şi cofondator Bolt (Taxify).

Compania Taxify s-a lansat acum cinci. Antreprenorul etonian care şi-a deschis afacerea pe când era în liceu, povesteşte, în interviul video, că a decis să facă o aplicaţie pentru transport de persoane în regim de ridesharing pentru că era foarte nemulţumit de serviciile de taxi din oraşul său, Tallinn.

Compania estoniană are în prezent 25 de milioane de utilizatori în peste 30 de ţări în lume şi este lider în Europa şi Africa, scrie startupcafe.

Acest rebranding vine la scurtă vreme de la lansarea scuterelor electrice de închiriat, în mai multe oraşe europene, sub numele Bolt.

În Paris, spre exemplu, aceste scutere sunt disponibilie la tariful de 15 eurocenţi pe minut, cu un prag minim de 1 euro pe utilizare.

 

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *