Arta preludiului în sine – Sărutări, mângâieri, masaj erotic

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Jocul în dragoste este preludiul plăcerii reale a actului sexual. Multe cupluri alocă timp considerabil preludiului, considerându-l chiar mai excitant decât sexul în sine.Jocul de dragoste sau preludiul intensifică excitația, care asigură o hidratare mai abundentă la femei și, prin urmare, o penetrare mai ușoară și nedureroasă. Jocul preliminar oferă un sex mai interesant, precum și un acces mai ușor la un orgasm amețitor. Importanța jocului de dragoste este exprimată și în rolul său de condiment apetisant al experienței sexuale. Unele cupluri spun că după trecerea mai multor ani, încep să se bucure de jocul de dragoste mai mult decât de actul sexual în sine.

Care este meniul preludiului?

Jocul de dragoste poate include tot ceea ce te face să tremuri de plăcere – sărutări, mângâieri, îmbrățișări, dezbrăcări, masaj erotic, implicarea jucăriilor sexuale, dragoste orală, vizionare de filme porno, striptease. Meniul depinde în totalitate de preferințele tale sexuale și de lucrurile care te împing până la vârful plăcerii. Pentru unele cupluri, atingerea este extrem de trezitoare în altă parte, cu excepția părților intime și a sânilor.Amintește-ți scena erotică din filmul „40 de zile și 40 de nopți, unde jocul de dragoste consta doar în atingerea pielii cu o orhidee.

Combină acțiunile cu cuvinte în timpul jocului erotic de dragoste. Mai ales la femei, creierul este probabil cea mai sensibilă zonă a excitării sexuale (chiar și înaintea punctului G). Dacă partenerul tău te complimentează cât de frumoasă și de irezistibilă ești fără haine, cu siguranță îți va aprinde entuziasmul iubirii. Este adevărat că izbucnirile sexuale impulsive și sexul pasional rapid în locuri neobișnuite, este una dintre cele mai puternice experiențe sexuale, dar majoritatea femeilor nu ar refuza un joc de dragoste prelung și senzual.Și nu există un „joc de dragoste prea lung”. În ceea ce le privește pe femei, cu cât preludiul este mai lung, cu atât excitarea lor sexuală este mai puternică. Preludiul face parte din arta sexului bun, așa că nu îl exclude.

Condimentul jocului de dragoste

Condimentele sunt extrem de importante pentru bunul gust al mâncării, precum și pentru jocul de dragoste din viața ta sexuală. Nu rata preludiul, deoarece îți va aduce o mulțime de emoții vii atât ție, cât și partenerei tale și te va face să te exciți din ce în ce mai mult. Jocul de dragoste este o artă. Aceasta, desigur, nu înseamnă că trebuie să petreci ore întregi îmbrățișându-te și sărutându-te pentru a afla ce îi place partenerei sau partenerului tău, folosind principiul încercării și erorii. Potrivit unui studiu, atât femeile, cât și bărbații au nevoie de aproximativ 15 minute de preludiu pentru a se excita sexual. Desigur, există și excepții în care excitația poate dura mult mai mult. Sexologii susțin că femeilor chiar le place preludiul, mai mult decât actul sexual în sine.

spot_imgspot_img