Entertainment Arena Expo, cele mai tari jocuri vin la Bucuresti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pentru cei care vor sa se distreze, avem o veste buna! Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui, in perioada 13-16 septembrie, Entertainment Arena Expo, cea mai mare expozitie internationala destinata jocurilor organizata pana acum in Romania.

Prima zi a expozitiei va fi dedicata in exclusivitate sectorului business, intrarea fiind inchisa pentru public. Din 14 septembrie, insa, incepe distractia pentru toti!

Evenimentul, care se va desfasura pe parcursul a patru zile, va reuni distribuitori si producatori de jocuri mecanice si video, console, biliard, flippere, dotari pentru parcuri de distractii si, in general, cam tot ceea ce tine de capitolul divertisment. Entertainment Arena Expo este structurat pe doua sectiuni, in functie de tematica acestora.

Prima sectiune, „Extrem Arena”, ii va reuni pe distribuitorii si producatorii de jocuri mecanice si cazino, care vor prezenta, la standuri, tot ce este nou in materie. A doua sectiune, intitulata „Fantasy Arena”, va constitui, probabil, pentru tineri, punctul de atractie al expozitiei. Sectiunea va avea ca tematica jocurile video, consolele, simulatoarele video si multe altele.

„La expozitie si-au anuntat prezenta firme cunoscute din industria entertainmentului din Italia, Polonia, Slovenia, Germania, Serbia, Bulgaria, Spania, Rusia si, bineinteles, Romania”, ne-a dezvaluit Anton Vlad, coordonatorul proiectului din partea Expo 24 Romania.

Organizatorii au tinut sa su-blinieze ca, la Bucuresti, o mare parte dintre producatorii de jocuri vin cu noutati si ca vor avea loc lansari in toate sectiunile, de la jocuri mecanice pana la jocuri pe calculator.

„Vizitatorii vor putea testa, in premiera, aceste noi jocuri. Vor fi de toate pe toate gusturile, de la computer games, la simulatoare”, a subliniat Anton Vlad.

Mai mult, vizitatorii vor putea participa la concursuri, care sunt dotate cu premii substantiale, promit organizatorii.

Expozitia va fi deschisa publicului din 14 septembrie, pana in 16 septembrie, intre orele 11.00 – 19.00. O conditie speciala este impusa, insa, persoanelor cu varste sub 18 ani: pentru a putea intra la expozitie trebuie sa fie insotiti de un adult. Pretul unui bilet de intrare este de 5 lei.

spot_imgspot_img