10 greseli de stil care iti distrug tinuta

Cu totii avem acea colega la serviciu care pare ca are o intreaga echipa de stilisti ce o ajuta sa arate impecabil in fiecare dimineata. Acel look fara cusur te face, inevitabil, sa te gandesti ca mai ai nevoie de mult timp si de multi bani pentru a arata si tu la fel. Totusi, obtinerea unei tinute reusite tine de stil si de evitarea greselilor care ar putea sa iti distruga tinuta.

Nu trebuie sa cheltuiesti sume exorbitante pentru a avea outfituri unice. De asemenea, nu trebuie nici sa depui prea mari eforturi. Pentru a arata bine, trebuie sa te asiguri ca hainele tale sunt curate, ca iti vin perfect si ca sunt asortate. Afla din galeria de mai sus care sunt greselile care iti pot distruge tinuta si pe care trebuie sa le eviti daca vrei sa arati bine!

Porti haine necalcate

Indiferent cat de bine ar arata tinuta ta, faptul ca nu ai hainele calcate poate sa iti distruga complet lookul. Incearca sa petreci cateva minute in fiecare dimineata pentru a-ti calca hainele, deoarece acest obicei poate sa faca o diferenta uriasa.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie: greseli de stil

Urmareste Sfatulparintilor.ro Facebook si primesti zilnic informatie si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *