12 membri ai aceleiasi familii au UCIS un tanar din Iasi

Un numar de 12 persoane, membri ai aceleiasi familii, ar fi implicate in uciderea tanarului de 20 de ani din judetul Iasi care a fost legat de un gard si batut.
Anchetatorii vor stabili cu exactitate, in urma audierilor, care dintre aceste persoane a comis crima, informeaza Mediafax.
Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, Carmina Pascal, a declarant ca 12 persoane ar fi implicate in uciderea tanarului din localitate, dar deocamdata nu se stie cu exactitate care dintre aceste persoane a comis efectiv crima.
Potrivit Carminei Pascal, intre familia tanarului si membrii unei alte familii a izbucnit, joi seara, un conflict verbal, iar la un moment dat victima a incercat sa fuga, intrucat scandalul incepuse sa degenereze.
“Tanarul a luat-o la fuga, iar dupa el s-au dus 12 persoane. Victima a fost ajunsa de agresori intr-o zona unde sunt putine case. Acolo s-a petrecut intreg incidentul. Incercam sa stabilim exact cine sunt faptasii, dar ancheta este ingreunata, intrucat agresorii se acopera intre ei si nu coopereaza. Niciunul dintre ei nu isi recunoaste vinovatia”, a afirmat prim-procurorul Carmina Pascal.
Potrivit anchetatorilor, intre familia tanarului ucis si agresori …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *