5 femei de afaceri vorbesc despre alegeri proaste, inceputul carierei si… provocari

Si-ar dori sa fi stiut la inceputul carierei…
Mi-as fi dorit sa stiu ca atunci cand pleci pe cont propriu esti total singur. Tot ce ai cunoscut inainte nu mai e valabil, prieteniile se modifica, lucrurile capata alte perspective. – Luminita Mateescu (LaserMaxx)
Intr-un fel mi-as fi dorit sa stiu totul, insa daca lucrurile ar sta astfel atunci nu am mai avea bucuria de a parcurge aceasta calatorie, cu tot ce tine de ea, cu realizari, descoperiri, probleme, oportunitati, provocari. Implicit nu am mai avea multumirea si satisfactia ca am construit sanatos si frumos ce avem azi. – Malvina Cservenschi (Malvensky)
Aproape niciodata nu ma gandesc asa. Cred ca doar experimentand reusesti sa inveti sa gasesti solutii la orice impediment apare in viata business-ului. Imi place sa citesc si sa invat din greselile sau esecurile altora, asa cum imi place sa citesc despre succesul altor business-uri, insa nimic nu poate concura cu experienta proprie. – Claudia Stirbei (Mama Boutique)
Felul in care se poate finanta o afacere si cum sa extrapolezi/extinzi un business mic. – Irina Wagner (Wagner Arte)
Ca trebuie sa am mai multa rabdare si ca munca in echipa aduce cele mai bune rezultate. – Milena Bianca Git (Marketing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *