Horoscop zilnic VINERI 4 mai 2018. Incepe weekendul cu Luna in Capricorn, alte situatii noi vin!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cu Luna in Capricorn, emotiile trec pe plan secund si brusc ne suflecam manecile pentru treaba serioasa, suntem responsabili si preocupati din ce sa facem bani si cum sa lucram mai bine ce avem de lucrat.?
Iata?horoscopul de weekend?4-6 mai sub influenta Lunii in Capricorn.?
Pe durata zilelor ce urmeaza Lunii noi, vei fi facut atent cu privire la schimbarile pe care trebuie sa le faci, cu privire la scopul urmator, la karma ta, la pasiuni si la vulnerabilitati.?
Ne indreptam spre momentul in care?Uranus isi schimba semnul la jumatatea lunii, dupa ce a fost de 8 ani in Berbec, iar acum intra in Taur pana in 2026. Unele semne zodiacale deja simt ca se intampla anumite schimbari.
Uranus este marele rebel si planeta evolutiilor iar prezenta sa in Taur va da peste cap felul in care ne raportam la bani.?
Iata horoscopul zilei de VINERI 4 mai 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala 😕
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Este posibil sa intalnesti astazi pe cineva ce poate actiona ca un fel de Pigmalion pentru tine. Ai nevoie sa fii inconjurat si incurajat de oameni ce cred in tine si este bine pentru tine daca chiar ai asemenea persoane alaturi. Daca intalnesti pe cineva de acest tip, nu te da in spectacol. Asculta ce are sa iti spuna. Este pentru binele tau.?
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Esti in mod deosebit inspirat de o situatie de criza dar si sensibil la ea. Ce inseamna concret este ca nu suporti sa vezi alti oameni suferind. Uneori chiar tu suferi pentru ca …

spot_imgspot_img