5 locuri senzuale unde toate femeile vor sa fie atinse. De primul nu stiu multi barbati

Multi barbati cred ca daca ating numai zonele interzise ale corpului femeii o vor da pe spate de placere, insa nu se pot insela mai mult, scrie tasta.ro.
Emotiile, atasamentul de acea persoana si creierul determina daca ea vrea mai mult de la tine ori nu. Si trebuie sa stii ca toate substantele chimice care ii inunda creierul atunci cand o atingi in zonele erogene o fac ca uite de tot si sa se gandeste la urmatorul pas al relatiei.Potrivit specialistilor in relatii amoroase, exista anumite locuri pe corpul femeii care o vor innebuni de placere, fara sa faci un efort prea mare.
Citeste si?Sex horosocop: Afla zonele erogene ale fiecarei zodii
Iata care sunt cele 5 locuri senzuale pe care poate le-ai neglijat pana acum si pe care femeile le gasesc extrem de incitante.
1. Parul
Sa iti treci parul gentil prin parul ei o va face sa aiba furnicaturi pe fiecare centimetru de piele. Lasa-ti degetele sa ii maseze scalpul, de la tample pana la gat si va fi extrem de incantata de acest gest.
2. Pelvisul
Foloseste-ti degetele pentru a trece usor cu ele pe abdomenul partenerei tale si evita sa mergi mai departe mai jos, cel putin pentru moment. Si o atingere cu buzele in aceasta zona o va face sa implore mai mult.
3. Coapsele
Asigura-te ca nu lasi neatinse acele locuri si foloseste-ti degetele pentru a trece usor peste coapsele interioare ale partenerei. Poti, de asemenea, sa iti folosesti si gura. Asa vei vedea daca va vrea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *