5 modalitati de a refolosi cutiile vechi de vopsea

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Reciclarea obiectelor casnice iti aduce multiple avantaje. In primul rand, reduci cantitatea deseurilor, ajutand astfel planeta. In al doilea rand, iti poti pune in practica creativitatea pentru a gasi noi utilizari obiectelor din sticla, metal, carton si nu numai.
In al treilea rand, poti salva banii pe care ar trebuit sa ii investesti in achizitionarea unor lucruri noi pentru casa. Te-ai gandit cate obiecte utile poti crea folosindu-te de cutiile de vopsea? Iata cateva idei.
1. Vaze pentru flori
Daca vrei sa completezi un decor vintage sau rustic, poti acoperi o cutie sau doua de vopsea cu un material textil (panza) peste care sa prinzi o panglica in forma de fundita. Umple-le cu flori proaspete si vei remarca imediat efectul decorativ.
2. Suport pentru pixuri si creioane
O cutie de vopsea mai mica poate fi transformata intr-un accesoriu excelent pentru birou. Tot ce trebuie sa faci este sa lipesti o bucata de hartie colorata pe cutie, astfel incat sa ii oferi un look atragator. In cateva clipe va deveni un suport simpatic pentru instrumentele de scris.
3. Felinare pentru gradina
Cu ajutorul unei masini de gaurit, poti crea gauri in forma de stelute, inimioare sau flori in cateva cutii. Introdu in fiecare cutie cate o lumanare si expune-le in gradina. Efectul …

spot_imgspot_img