Cum extindeti spatiul intr-un apartament mic

Apartamentul de bloc pare a fi locuinta perfecta pentru un cuplu tanar, fara copii. Insa, pe masura ce familia se mareste, apare o noua problema: lipsa spatiului. Mutarea intr-o locuinta mai mare reprezinta cea mai buna solutie. Din nefericire, nu toti isi permit. Ce e de facut?
Obtinerea unei camere suplimentare se numara printre cele mai viabile solutii. Micsorarea livingului pentru crearea unui alt dormitor sau transformarea bucatariei in dormitor se practica de mult timp. Cand nu sunt posibile aceste transformari, trebuie folosite spatiile auxiliare. Chiar daca este ignorat de multe ori, balconul poate prelua din functiile altor incaperi.
De exemplu, daca livingul este dotat cu o biblioteca masiva, iar spatiul nu mai permite amenajarea unui loc de relaxare, acesta poate fi creat in balcon (in cazul in care este inchis). Ba mai mult, balconul poate fi transformat intr-un mic living, dotat cu canapea si/sau fotolii si o masuta de cafea.
Daca este prea ingust pentru amenajarea sa ca living, balconul poate juca rolul de birou (vezi galeria foto), mai ales ca cel putin unul dintre pereti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *