7 alimente care te ajuta sa traiesti mai mult

Hippocrate, parintele medicinei, a spus o data: “Alimentele sa fie medicamente si medicamentele sa fie alimente”. El a fost primul om care a sustinut ca bolile nu erau cauzate de supersitie sau zei, ci mai degraba de dieta, stil de viata si factori de mediu.
Intr-o perioada in care oamenii nu cunosteau prea multe despre anatomie (disectia era considerata tabu), Hipocrate avea mare succes in vindecarea afectiunilor prin ajutarea organismului uman sa accelereze puterile de autovindecare.

Afla mai multe despre DIETA RINA, ca sa stii cum sa combini cele mai sanatoase alimente intr-o dieta echilibrata.

Iata o lista de super-alimente, fiecare dintre acestea posedand cobinatii unice de vitamine si minerale de care organismul are nevoie pentru autovindecare, a lupta impotriva si a ramane sanatos, potrivit specialistilor site-ului wakeup-world.com. Nu toate sunt alimente care sa se gaseasca in lanturile obisnuite de restaurante sau in minimarketurile de la coltul strazii, insa merita efortul sa le gasiti si cumparati si sa invatati cum sa le incorporati in dieta voastra.

Aceasta lista cuprinde numai 7 alimente, insa exista si alte alimente care merita sa se gaseasca aici. Lasati alimentele sa fie medicamete, chiar daca pe termen scurt sunt mai scumpe, pretul merita daca luam in calcul ca pot tine cancerul la distanta.

Contin carotenoide care protejeaza impotriva cancerului a bolilor de inima si a infectiilor. De asemenea, acestea mentin sanatatea ochilor. Napii sunt bogati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *