6 alimente care influenteaza negativ dispozitia copilului

Oricare dintre noi isi doreste sa aiba copii sanatosi, care sa se bucure de bunadispozitie mereu. Inainte sa dam vina numai pe factorii externi cand avem in vedere comportamentele copilului, este cazul sa tinem cont si de alti factori. Printre acestia se numara inclusiv dieta urmata de micutul nostru. Pentru a intelege mai bine modul in care aceasta ii va influenta dispozitia, parcurgeti si articolul de mai jos. De asemenea, veti afla si ce alimente ar trebui evitate, astfel incat acestea sa nu aiba influente nefaste asupra modului in care se simt si se comporta copiii nostri.
?

?
Cand este vorba despre dispozitia copilului tau, trebuie sa stii ca aceasta este influentata de numerosi factori. Printre cei mai importanti se afla si alimentatia.
Cu atat mai mult cu cat sesizam ca al nostru copil este indispus, iritat sau hiperactiv, este necesar sa ne gandim si la ce a mancat in ultima perioada. De pilda, daca stim ca al nostru copil s-a hranit frecvent cu alimente bogate in zaharuri si carbohidrati rafinati (precum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *