7 produse de beauty pe care dermatologii le-au trecut pe lista neagra

Produsele de beauty sunt indispensabile, mai ales pentru femeile care vor sa arate mereu bine. De la gel de dus si pana la parfum sau masti pentru picioare, piata cosmeticelor s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani si promite sa ne ofere tot ce avem nevoie pentru a avea grija de corpurile noastre.
Totusi, acest lucru nu inseamna ca avem nevoie de toate produsele de beauty existente. Aprobarea dermatologilor este esentiala atunci cand ne alegem cosmetice si tocmai de aceea trebuie sa tinem cont de parerea acestora, daca vrem ca sanatatea noastra sa nu fie afectata. Esti curioasa care sunt produsele pe care dermatologii nu le recomanda? Afla din galeria de mai sus!

?

Lotiune de corp si de maini
Dermatologii recomanda folosirea cremelor, care sunt mult mai vascoase si hidrateaza mai bine fata de lotiuni. Crema penetreaza pielea si asigura o bariera ce impiedica deshidratarea, in timp ce lotiunile nu fac acest lucru. Acestea din urma au un continut de apa mult mai mare si din acest motiv sunt ideale pentru pielea care nu este uscata sau pentru persoanele carora nu le place sa isi simta pielea uleioasa.

Cuvinte cheie: produse de beauty

Urmareste Sfatulparintilor.ro Facebook si primesti zilnic informatie si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *