“”Dialogul”” dintre Messi si Ponta, in opinia lui Predoiu: “”Premierul ar fi fost socat sa afle de la Messi ca un rezultat prost nu poate fi prezentat la TV drept unul bun””

de Alina Novaceanu – Mediafax Publicat la: 13.08.2015 13:39 Ultima actualizare: 13.08.2015 13:42

Catalin Predoiu scrie ca FC Barcelona poate fi o lectie de economie, iar un schimb de replici intre Victor Ponta si Lionel Messi ar fi adus “un dram de logica in guvern”, referindu-se la episodul in care premierul a glumit spunand ca ar fi fost ignorat de Messi dupa meciul la Tblisi.

“Chiar si FC Barcelona poate fi o lectie de economie. Un schimb de replici intre cei doi (n.n. Messi si Ponta) ar fi adus, daca nu talent, cel putin un dram de logica in guvernul premierului […] . Poate ca premierul ar fi aflat de la campion faptul ca la FC Barcelona se investeste: in infrastructura, jucatori, specialisti. Ar fi aflat poate ca aceste investitii, dublate de munca, talent si integritate, aduc performanta. Ar fi aflat de asemenea faptul ca salariile jucatorilor nu cresc fara rezultate si, in orice caz, sunt calculate astfel incat sa ramana bani pentru investitiile din anii urmatori, altminteri, nu mai raman bani pentru salariile majorate pe hartie”, a scris prim-vicepresedintele PNL, pe Facebook.
El a mentionat ca premierul ar fi fost uimit sa afle de la fotbalistul Lionel Messi ca un rezultat prost nu poate fi prezentat drept unul bun, iar “Barcelona lui Messi nu-si permite un deficit bugetar, iar guvernul lui Ponta, da”.

“Premierul ar fi fost poate uimit sa constate ca antrenorii, managerii si seful clubului sunt tinuti la post atat timp cat acesta are profit si suport popular din partea socios, suporterii care au actiuni la club. In fine, premierul ar fi fost fara indoiala socat sa afle de la campion ca un rezultat prost nu poate fi prezentat la TV de catre Messi drept un rezultat bun. Barcelona lui Messi nu-si permite deficit bugetar, guvernul lui Ponta, da!”, a aratat Predoiu.
El a facut o comparatie intre masurile Codului Fiscal si FC Barcelona.
“Luni seara premierul ne-a spus ca se poate relaxa fiscal la maximum in Codul Fiscal, pentru ca au crescut incasarile din TVA si a?? cam atat. Dar celelalte venituri ale statului, cum ar fi din dividendele companiilor de stat sau impozitul pe profit? Dar daca luam in calcul cheltuielile bugetare neproductive majorate mai e in regula? Dar daca luam in calcul stoparea investitiilor publice in 2014 si 2015, care vor avea efecte negative in 2016 si 2017, mai e in regula? Ce ne-a spus premierul la TV despre Codul Fiscal e ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *