“Arsenalul” descoperit de jandarmi asupra unui suporter care dorea sa ajunga in Budapesta, pentru meciul Nationalei cu Ungaria

de Adrian Tone – Mediafax Publicat la: 04.09.2015 11:38 Ultima actualizare: 04.09.2015 12:18

Un suporter a fost surprins, joi seara, in Bucuresti, cu 126 de materiale pirotehnice, pe care intentiona sa le duca la Budapesta, unde urma sa asiste la partida Ungaria – Romania, din preliminariile CE 2016, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei remis MEDIAFAX.

“Aseara, in jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei a depistat, in autoturismul unei persoane, 126 de materiale pirotehnice a caror detinere este interzisa. Persoana respectiva, un barbat de 34 de ani din Bucuresti, era suporter al echipei nationale si urma sa se deplaseze la Budapesta, cu ocazia meciului de fotbal dintre reprezentativele Ungariei si Romaniei”, se arata in comunicatul Jandarmeriei.
Suporterul a declarat jandarmilor ca intentiona sa foloseasca materialele dupa iesirea din tara. Acestuia i-a fost intocmit proces-verbal de depistare sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere si folosire de materiale pirotehnice fara drept, conform prevederilor art. 37 din Legea nr. 126/ 1995 si a fost predat Sectiei 8 Politie pentru continuarea cercetarilor.

Jandarmeria Capitalei informeaza suporterii ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavand voie sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *