“Baronul puilor” Florin Popescu scapa de arestarea preventiva. “Nu am mancat nici macar o aripa”

de Cristian ANDREI Publicat la: 28.04.2014 13:29 Ultima actualizare: 28.04.2014 14:35

Deputatul Florin Popescu, pentru care DNA a cerut Parlamentului incuviintarea arestarii preventive, a spus inaintea sedintei Comisiei Juridice care analizeaza aceasta solicitare ca nu este un pericol public. El a precizat ca televiziunile la care a fost in ultimii doi ani pot depune marturie in acest sens. Comisia Juridica a respins solicitarea DNA.

Comisia Juridica a respins solicitarea DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatul PMP, Florin Popescu, care este urmarit penal dupa ce ar fi cerut mai multor oameni de afaceri diverse produse pe care urma sa le imparta in campania electorala drept mita. Impotriva solicitarii DNA s-au pronuntat 15 voturi, 7 au fost pentru si a existat si o abtinere, votul fiind secret.
“Va dau cuvantul meu de onoare ca nu am mancat nici macar o aripa de pui. Nici un cetatean nu este linistit in aceasta tara cand se vorbeste de arestarea sa preventiva. Multumesc colegilor din comisia Juridica ca au dat acest aviz consultativ, saptamana viitare voi merge in plen si voi sustine argumentele prin care voi sustine ca nu sunt un pericol public. “” a spus la finalul sedintei Comisiei Juridice, deputatul Popescu. Biroul Permanent al Camerei urmeaza sa stabileasca data la care va fi dat un vot in plenul Camerei pe acest subiect, avizul Comisiei fiind unul consultativ.

Intr-un comunicat oficial DNA spune ca Popescu, un apropiat al Elenei Udrea, a cerut 70 de tone de carne de pui. La intrarea la audieri in Comisia Juridica, Florin Popescu a tinut sa precizeze ca nu este un pericol public si televiziunile la care a fost in ultimii doi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *